onsdag 24 juli 2013

Lyckade äventyr och naturliga mästerverk

Igår hann vi med en fotoutställning innan det var dags för mig att hämta Sandra. Jag älskar att titta på proffsfoton, det är helt otroligt vad duktiga fotografer det finns. Jag gillar dom flesta fina motiven, men naturfotografering har jag alltid varit extra förtjust i och så länge jag kan minnas har jag haft en dröm om att bli naturfotograf.

Nu blev det ju inte så, och att bli så duktig att man kan försörja sig på det är nog svårt även för dom med talang, utrustning och kunskap. Så jag nöjer mig på min amatörmässiga hobbynivå och njuter av andras lyckade foton istället.

Fotograf Magnus Elander

Efter lunch var det dags att åka och hämta Sandra och henne har det just inte gått nån nöd på hos Maria. Bilderna får tala för sig själva, tror jag.

Slutligen, ang svaret till Bellan, ja du får allt komma hit! Men jag ska försöka förtydliga lite, eftersom du har en bit att åka ;) Sandra skulle inte heller fixa att det blev tomt efter vecka fyra, så vartefter dagarna i vecka fyra tar slut, så flyttas bilderna upp till vecka ett, och börjar om igen. Det är alltid en vecka uppe på 4-veckorsschemat.

Sandra förstår nog inte riktigt ordningen ens samma vecka, så man får alltid peka och visa när man går igenom schemat. Vi flyttar ”idag-pricken” till rätt dag varje morgon och jag säger vilken dag det är. På kvällen går vi igenom schemat för nästa dag och då pekar jag på ”idag” och säger typ ”Idag är det onsdag, vita dagen, och mamma borstar tänderna. Imorgon är det torsdag, bruna dagen” sen går vi igenom morgondagens mer detaljerade schema.

Fotot är taget i lördags

Ha en fin dag!

.

1 kommentar:

Bellan sa...

Vad härligt Sandra ser ut att ha haft det! Skönt att det funkar så bra med den assistenten. Att hon har en massa djur passar ju Sandra alldeles utmärkt. Man ser på bilderna att hon stormtrivs!

Tack för ytterligare förtydligande! Det behövde jag ;)

Kramar om dig ♥
//Bellan