måndag 15 juli 2013

Lite dagen efter

Det var rätt segt här igår. Som om hela familjen hade varit på fest hela natten, eller nåt ;) Jaja, det är ju bara att ta sig igenom eländet och idag är det korttids så då slipper iaf vi Sandras trötthet om den kommer ;) och jag kan vila hur mycket jag vill. Göran ska ju jobba hela veckan så han fick vila igår.


Sandra funkade okay, trots allt. Hon fick så lång sovmorgon vi vågade ge henne utan att riskera för många dygn med fel rytm, så jag väckte henne halv tio. Då hade hon iaf sovit i fem timmar, och det är nog inte så värst stor skillnad mot annars, tror jag.

På vanliga nätter är hon ju vaken ett par timmar mitt i sovtiden, så det brukar nog inte bli mer än kanske 6-7 timmars sömn annars heller.

Inte förrän det var dags för toa- och badrutiner kom tröttheten ifatt henne med den gnälliga rösten, men med sänkta krav gick det vägen ändå. Hon somnade ganska tidigt och vaknade halv fem! Samma tid som hon somnade natten innan, så det var en snabb tillbakavändning av dygnet, kan man säga. Men tröttheten kan nog sitta i ett par dar till.

Det finns inte så mycket att tillägga, men gå gärna in på Neurobloggarna, som har tema om inkludering den här veckan. Om jag har nåt att bidra med vet jag inte än, men följ oss på Facebook och/eller Twitter via länkarna här i högermarginalen. Och dela gärna vidare också, så fler får möjlighet att läsa intressanta blogginlägg.

Vill man bidra med ett tema-inlägg så går det bra att skicka en länk till oss som meddelande på Facebook.


Må så gott!

Inga kommentarer: