torsdag 25 juli 2013

Lugna tröttheter och musikaliska låsningar

Igår märktes det att ”lilla damen” var lite trött efter sina äventyr, men det får det ju så klart vara värt. Förr om åren hade hon inte orkat, utan legat och kräkts efter en sån här rolighet, så en gnällig dag känns ju som en bagatell.

Det var ju lite synd att hon vaknade lite för tidigt, förstås. Men dygnet hos Maria är värt en trött-dag, helt klart! Ja, det är ju bara att titta på bilderna i gårdagens inlägg för att förstå det J


Förmiddagen blev lugn, med klippa och klistra som tydligen är det som gäller nu. Sandra gör oftast allt i perioder, väldigt intensivt, och nu har det varit klippa och klistra varje ledig stund när vi har varit inne. Samtidigt som hon vill lyssna på sin favvo-spellista i min mobil, och det får hon ju gärna.

Efter maten blev det en biltur med glass-paus för Sandra och Göran medan jag fick undan disken och kafferastade. Så mycket mer hände inte och idag hoppas vi på lite uteväder och piggare humör, även om gårdagen funkade rätt okay. Det blir lätt lite långtråkigt när orken inte är med ordentligt, för viljan finns ju…


Morgonen har varit som igår, vaknade tidigt och är skör, men vi får väl se hur det utvecklar sig.

Det blev en liten låsning direkt när hon vaknade, för hon ville ha sin MP3-spelare av nån anledning. Och när hon har fått för sig nåt så är det svårt att släppa det. Jaja, nu ligger den iaf på laddning och vi får väl se om damen har kommit över det när den är laddad eller hur det blir.

Vi brukar mest använda den på flygresor, eller ställen där vi behöver skärma av omvärlden lite. Hemma har vi ju annan musik så därför har jag den inte laddad och redo sådär helt plötsligt när Sandra vill ha den typ nu.

Nåja, hon accepterade iaf att jag var tvungen att ladda den så vi slapp utbrott här på morronkvisten.


Jag önskar alla en fin dag!

.

4 kommentarer:

jeannette sa...

Hoppas du får en fortsatt skön vecka. Och att det ska ske "NU" behöver jag inte gå längre en till mig själv ;) förstår att hon blir mer irriterad för jag kan bli helt galen när jag får för mig saker ( går inte in på detaljer här) ;);) Ha det bäst kramar

Annelie L sa...

Att det känns som helt ok med tröttdagar efter en sån härlig vistelse hos assistenten, det kan jag förstå. Hon ser så härligt glad och lycklig ut på bilderna.
Men jag hoppas naturligtvis att hon piggar på sig fort, så ni kan ta er ett dopp ute i poolen.
Ha en fin dag vännen <3
Kram o kram o kram igen.

mariellejohnssosn sa...

Det där med att saker ska ske NU! känner jag ju igen!Jag tycker också att gnäll är jobbigt, men det är ju som du säger att man måste se det i ett perspektiv på hur det har varit förr liksom. Fast det är svårt... Jag tycker nog att vi måste få tycka att gnäll är jobbigt alla fall :-)
Massa kramar!

Photo by Maria sa...

Vad härligt Sandra verkar ha haft det hos Maria.. Mys på hög nivå!!

Och vad skönt att kräkperioder efter sånt roligt inte förekommer längre utan hon klarar det bra trots att utbrott är nära.. Hon växer på alla sätt =)

Kram Mia