söndag 10 januari 2010

Vi möblerade om lite

Ja, i planeringen alltså. Inget allvarligt alls :) Nåt besök blev det inte idag och det var nog lika bra, för vi är ju inte så pigga. Vi hade inte ens nåt att bjuda på och ingen orkade bry sig, liksom. Nu var väl inte det hela världen, det hade säkert gått bra ändå och några kakor finns det ju i frysen. Men när dom hörde hur Göran lät så tackade dom nej. Det är ju onödigt att riskera smitta om man inte måste!

Då blev det ju en tom dag i almanackan så vi kastade om lite och tog födelsedagsfikat idag istället.


Det är ju, som allt annat, anpassat så det ska bli bra för Sandra. Jag fyller inte ens år idag, men det passade bäst för henne och då fick det bli så. Nåt annat firande blir det inte iaf, så det kvittar ju vilken dag vi väljer.

Födelsedag för Sandra innebär chokladbollar och paket i sängen, sen är hon nöjd. Så dagen började med att Göran talade om för henne vad som gällde, eftersom hon inte visste nåt innan. Sen fick hon slå in byxorna jag köpte häromdagen så hon kunde hjälpa mig att öppna paketet i sängen sen. Surprise! :)

Ja, nu är det iaf gjort och resten av dagen blir lugn. Imorrn blir lugn den med, för sen börjar ju skolan. Sandra längtar och vi hoppas hon orkar. Hon hostar en del fortfarande och är ganska trött på kvällarna.

Göran blev riktigt dålig av den här förkylningen och är alldeles tjock i både näsan och halsen. Småfebrig är han oxå och om det inte ger sig så får han nog kolla upp så det inte har blivit nåt annat av det å han behöver penicillin. Själv har jag det väldigt lindrigt, än så länge, och hoppas att det inte blir mer.


Igår klippte jag klorna på katterna och Sandra fick ge dom en varsin godis efteråt. Det var första gången hon vågade ge katterna nåt och vad stolt hon blev! ”Jag kunde! Det var inte farligt!” sa hon nöjt och konstaterade att hon inte är nån katt, så hon tycker nog inte om det där godiset :)

Ha en fin dag!

5 kommentarer:

Maritha sa...

Vad bra att ni är flexibla och ordnar lugnet!
Hoppas verkligen inte Göran fått nått allvarligare.

Kram på er!
Maritha

spiderchick sa...

sv. haha makaroner och köttbullar? =) ja vi provade som sagt lite banan för att att se hur han reagerade och det var en positiv reaktion. Idag står det gröt på menyn! =)

Anonym sa...

oj! hoppas att ni kryar på er allihopa och att sandra klarar av att starta i skolan igen kram från schvies ;)

Tanja, 30+ sa...

Krya på er!!! Verkar ju va en envis bacill det där!
Härligt att Sandra är mycket piggare nu!

Kram!

Mona sa...

hahahaha, skönt att hon inte gillar kattgodiset. O vad roligt att du fick ett par byxor i paketet :)
Ha en fin dag, KRAM