tisdag 12 januari 2010

VAAAARDAAAAG!!!!

Idag är det äntligen vardag och lovet är slut! Men det började med sovmorgon… Eller, det var ju inte meningen, men jag vaknade inte av klockradion. Efter en halvtimme knuffade Göran på mig, tur han vaknade iaf… Det blev lite stressigt för mig, men inget som Sandra märkte. Hon var så glad att det var skoldag så hon flög upp utan protester och kvittrade mest hela morgonen. Vi får väl se när tröttheten kommer ikapp.


För säkerhets skull passade vi på att packa det mesta idag, utifall vi inte hinner sen. Det finns ju en viss risk att Sandra blir hemma, iaf nån dag i veckan. Hinner vi så ska vi förbereda korttidsväskan också, eftersom hon förhoppningsvis ska till korttids när vi kommer hem.

På fredag ska vi (eller en av oss ifall Sandra är hemma) åka och lämna katterna på pensionat. Okay, jag erkänner, det är fånigt, men hua! Vill inte lämna bort dom! Hur vet vi att dom får det bra? Kommer dom sakna oss? Hur ska jag klara mig??? Kommer nån att kela med dom? Dom är ju vana att vara med hela tiden och är sällan ensamma.

Men idag stod det om just det pensionatet i morrontidningen! Så passande! Så nu känns det lite lugnare iaf. Dom får det nog bra… Det verkar iaf som ett jättebra pensionat :)


Nu är det inte mycket kvar på rasten idag, så jag ska passa på att slappa en stund innan Sandra kommer hem och det blir full rulle igen. Spännande att se hur första dagen har varit och hur trött lilla damen är. Må gott allihop och ta hand om er ordentligt!

6 kommentarer:

Anonym sa...

God fortsättning på det nya året!
Jag blev såklart nyfiken på vem du var. Oftast söker men väl på autism för att man har barn eller andra närstående som har funktionshinder. Jag har försökt att få bli personlig assistent åt min son som har autism och är tio år. Men det fick jag inte. :(

Hoppas att ni har det bra.

Mvh Favvoanne

Sussi sa...

Gulle dig du klarar dig utmärkt och kissarna kommer ha de bra, ni ska ju inte avra bort så länge.
Skönt att Sandra var så pigg och glad, hoppas verkligen att detta håller i sig.
Kramisar

Moonrose/ Vonneli sa...

Superduper GRATTIS på födelsedagen, hoppas din dag blivit precis som du önskat.
Önskar dig en härlig mysig fortsättning på kvällen.

Det är med blandade känslor man lämnar bort sina små skyddslingar....har aldrig lämnat bort mina katter eller vovven heller och vet inte hur jag skulle ställa mig till det heller, skulle nog oroa mig om hur de har det...men jag tror nog att de får det riktigt bra, försök nu koppla bort tankarna på det och njut och ha det gott.
Skulle tro att de får den bästa vård och omsorg som de behöver....

Ha det gott!
Kram Yvonne

Photo by Maria sa...

Det kommer säkert att gå jättebra med katterna..

Njut av din alediga stunder och njut sen av Sandra när hon är hemma..

Kram Mia

Maritha sa...

Lilla Nina de kommer att ha det bra och du också!
Skönt att Sandra var pigg och glad när hon skulle till skolan.

Hoppas du fick en fin födelsedag!
Kram Maritha

MarianneK sa...

Det kommer att gå jättebra för katterna ska du se. Du får tänka som så, att de har ju varandra. Så ensam blir de inte. Sen tror jag helt säkert att personalen på pensionatet är bra. Väljer man att jobba där, gillar man helt säkert katter och djur över huvudtaget.
Men nog blir de säkert jätteglada den dagen ni hämtar hem dem igen. Då de får vara med sin "flock" igen. Hoppas ni får en toppenfin semesterresa..
Kram Marianne