måndag 4 januari 2010

Äntligen!

Visserligen blir Sandra hemma hela veckan, men ÄNTLIGEN har det vänt och nu börjar den vanliga Sandra komma fram igen! :) Det är konstigt hur man kan glömma dom härliga stunderna just när det är jobbigt. Som tur är glömmer man dom jobbiga stunderna när det är härligt och som tur är så är det härligt mest!

Visst är det hostigt och halvgnälligt än, men hon är ju sjuk, så det är ju inte så konstigt. I jämförelse har vi världens enklaste liv just nu!

Efter dom senaste dagarna med kaos så kändes "lugnet" (ja, i jämförelse, alltså...) nästan lite otäckt. Man gick liksom omkring med bomull i huvudet och var allmänt yr. Men nu börjar det kännas normalt igen. Inget mer näsblod och inga mer lakansbyten sen i förrgår! :) Jo, bytt lakan har vi gjort, fast i våra sängar och inte p.g.a. näsblod, utan för att det äntligen fanns rena lakan över till oss…

Idag skulle vi haft korttids till imorrn, sista ledigheten innan resan, och vi hade behövt det. Men nu är det som det är och det går bra det med. Har vi tur blir vi långlediga efter resan och det lär ju lixom oxå behövas. Jag längtar nog nästan mer till det än till själva resan. Det låter väl korkat?!.. Men man har ju nyss blivit påmind om hur jobbigt det kan vara…

Eftersom Sandra inte är frisk än så var det ju självklart att hon skulle vara hemma idag och imorgon, sen är det ju röd dag och efter det har vi annat att göra så då skulle hon ändå bli ledig. Lika bra det, så hon hinner hämta sig ordentligt.

Idag blir det nog en biltur. Jag behöver handla lite och Sandra älskar att åka bil så det ska nog gå bra. Hon behöver ju aktiveras lite lagom, och att åka bli är ju inte så tröttande. Hon och Göran får sitta kvar i bilen medan jag ser om jag hittar nåt. Det brukar jag inte göra om jag känner mig stressad, men det ordnar sig. Visserligen skulle jag kunna åka själv, men då blir det jobbigt för Göran att roa lilla damen hemma undertiden. Dessutom vill hon säkert följa med i bilen.

Jag ska köpa ett par byxor som Sandra och Göran ska ge mig när jag fyller år om ett tag, och idag är den enda dagen vi kunde trycka in det, nämligen. Jag har ett presentkort på H&M:s också, som Sandra fick i julklapp av assistansbolaget. Så jag tänkte väl köpa ett par tröjor åt henne, om jag hinner. Det är inte lika bråttom så blir det stressigt tar jag det en annan gång.

Ja, annars blir det ju fortsatt lugnt för Sandras del. Lite film och lite pussel är väl lagoma saker att göra när man inte är riktigt pigg.

Det är iaf skönt att det är vardag igen, även om vi inte får nån rast förrän skolan börjar. Nu är dom jobbiga helgerna över för denna gång och jag hoppas vi blir miljonärer till nästa år så vi kan resa bort ;)

Ha en skön dag alla!

8 kommentarer:

Tanja, 30+ sa...

HÄRLIGT att det är bättre!!! Så då får du snart börja packa då!! LIIIITE avis är jag faktiskt.. Ni behöver inte en extra hjälp med er?... Jag kan ställa upp gratis faktiskt..INGA problem... Får jag plats i väskan? SNÄLLA?!
Kram

Mamma Tanja sa...

Skönt att hon är bättre. Hoppas du får lite shopparro. När är det ni åke? Låter så skönt, fast jag älskar när vintern är så här härlig!!!

Mona sa...

Skönt att det vänt. När är det ni åker? Är ni iväg när du fyller år? KRAAAAAM

Photo by Maria sa...

Härligt att Sandra är mera den gamla Sandra nu.. Nu hoppas jag att förkylningn försvinner helt så hon är helt återställd..

Kram Mia

Mib sa...

Läser ikapp lite. Eran nyår och så sjuklingen... Och gud vad jag känner igen mycket. Hoppas nu hon får vara frisk ordentligt tills ni åker och att resan går bra på alla sätt, sen förstår jag mycket väl att det är välbehövligt med ledighet efteråt. Storjättekram från Mib!

Patricia sa...

Va skönt att Sandra mår bättre och synd att ni inte får lite ledigt men som du säger, det går ju ändå.

Hmmm...nu började Nicke prata med mig när jag sitter o skriver så då glömde jag vad jag skulle skriva...ja ja...får väl skriva igen om jag kommer på vad det var... =)

Må så gott!
Kram Patricia

MarianneK sa...

Jaa, jag håller tummarna för att milijonerna ska rinna in både hos dig och mig. Och föresten, det behöver inte vara någon miljon, jag skulle bli glad för några tusenlappar:)
Tack för att du kikar in på min blogg och för att du skriver kommentarer. Det gör mig jätteglad.
Kramar Marianne

Maritha Q sa...

Skönt att det har vänt men synd att ni inte kunde nyttja korttids innan resan. Men ni har gått starka igenom helgerna så ni vet att ni kalrar allt! Ni är så fantastiska!

Gokramar till go Nina!
Maritha