fredag 15 januari 2010

Tomt i vårt hus...

Sandra var ledig idag, och följde med till kattpensionatet. Det gick bra och hon fick komma in och titta hur Åke & Sune skulle få det.


Så tittade hon på dom andra katterna som var där, det var spännande, förstås! Men det var lite halvjobbigt att lämna dom sen. (För mig alltså…) Åke ville smita ut med mig när jag lämnade deras ”bur” och jag saknade dom genast.

Men dom får det säkert bra. Det såg fint ut där. Fast tomt blev det, och saknar dom gör vi!


När dom skrevs in fick jag frågan när dom skulle hämtas, så hon var säker på att hon hade rätt uppgifter. Eh?... Hämtas??? Ööööhhh…. *noll koll* Mitt fokus är lixom på ditresan först å främst. Resten tar vi när det blir dags. (Dessutom är ju jag alltid säker på att vi ska störta när vi flyger) Men efter lite betänketid listade jag ut rätt dag och det stämde med hennes papper och allt var i sin ordning :)

Sandra fick ju reda på alltihop och tog det bra. Inga utbrott så här långt och ganska lugn, faktiskt. Lite stressad, så klart, men fixar det ändå bra, får man säga. Än så länge.

Det är ju stressande för henne att inte veta exakt hur det ska bli, och eftersom vi inte riktigt vet själva så kan vi inte förbereda ordentligt. Bara ungefär. Men vi försöker fokusera på här och nu, och en sak i taget. Mer kan vi inte göra.

Det är första gången vi tar in på hotell dagen innan resan. Förut har vi alltid åkt direkt, och fått väcka Sandra vid ettiden på natten. Och ni som följt min blogg vet ju att trött och Sandra inte är en vidare lyckad kombination. Så vi hoppas att flygresan går lite bättre nu om lilla damen är lite mer utvilad.

En sak som oroar henne är ju frukosten på söndagsmorgonen. Ska vi äta den på rummet eller på flygplatsen? Vi vet ju inte om vi kan få upp frukosten på rummet. Det brukar väl gå bra om man förklarar läget. Dom är ju rädda om sitt rykte oxå, och skulle säkert få en del klagomål om vi gick till restaurangen på morgonen.. Det gör vi inte! Får vi ingen frukost på rummet så äter vi på flygplatsen istället. Men vi kan inte förbereda Sandra på det förrän vi vet hur det blir.

Det kan ju tyckas som en baggis att ringa och fråga. Och det är det också! Bara det att frukosten är bara ett exempel… Vi orkar inte ringa och kolla precis allt, så en del saker hoppas vi ska gå bra ändå. Vi hoppas att Sandra nöjer sig med att ha lördagen på schemat först och få resten av informationen sen, när vi vet.

Men hörrni, vet ni vad? Sandra är lugn och glad! Håll tummarna för att hon får fortsätta vara det! Då blir det rätt bra ändå, det här :)

Jag kan flyga, jag är inte rädd!

9 kommentarer:

Mona sa...

Håller mina, barnens, gubbens, grannens o några tummar till hela tiden tills ni är hemma!!!!
Hoppas det funkar med frukost på rummet, att flyget inte störtar, att ni får mycket sol, att Sandra inte blir tröttsjuk, att ni får njuta av mat o vin, att flygresan blir lugn och att ni får en fiiiiiiiiin semester. KRAMAR

Ingvi sa...

Hej!
Ha en skön resa och lycka till med allt.
Kram Ingvi

Maritha sa...

Nej Nina du är inte rädd du kan flyag och det kommer att gå såååå bra!

Ska tänka på dig hela tiden!
Kram Maritha

Anonym sa...

Håller tummarna och önskar er en skön semester med sol och värme.
KRAM Agneta

Tanja, 30+ sa...

Det går bra Nina! Ha det UNDERBART!!!
De gånger jag varit på hotell i Sverige (varit på en hel del faktiskt) så har vi gått ner o ätit buffe, o sen frågat om det går bra o ta med nåt upp på rummet ( för Emanuel vill inte alltid ha när VI säger det...så..) Vad jag menar är , att nån av er SÄKERT kan gå ner o ta vad ni vill ha, o ta upp på rummet.. Det är SÄKERT inga problems.. SKULLE det va det, så be dem ringa mig...så ska de få på moppo.

Lycka till!
Kram

Photo by Maria sa...

Vad fint de fick det, Åke och Sune, de komer säkert att trivas..

Det borde funka att få upp frukosten på rummet eller som Tanja säger att en av er går ner och hämtar frullen :-)

Jag håller tumme och tror att det går jättebra med resan..

Ha nu en riktigt ba resa så ses vi när ni kommit hem..

Kram Mia

Moonrose/ Vonneli sa...

Här hålls tummarna, det kommer att gå superbra med allt.
Njut nu av Er resa, kissarna såg ut till att få det bra de också.
Önskar Er en härligt mysig skön och underbar resa.
Ha det nu riktigt gott!
Kramelikramen
Yvonne

Mib sa...

Skickar en kram. Allt går bra ska du se, men jag förstår din nervositet och det där kollandet när det gäller varenda liten detalj, vilket jobb alltså! Kram som sagt.

Annelie L sa...

Visst kan du flyga Nina, det bevisar du varje dag.
Hoppas nu ni får en alldeles underbar semester alla tre, trots att ni jobbar.....Stor varm kram och tummarna och tårna är hållna ;))
Kram