lördag 2 januari 2010

Men jösses!

Det är ju redan andra dagen på nya året!(?) Vart tog den första vägen?

Jaja, här var det ju segt å sjukt så det hände ju inte nåt skoj iallafall. Mer än tjafs, näsblod å byte av sängkläder. Och det fortsatte på natten med, så jag somnade inte förrän halv fyra inatt, men sov faktiskt rekordlänge ända till halv åtta! Japp, det ni! ;)

Måste ju tacka för alla gulliga kommentarer jag fick efter förra inlägget också! Ja, alla andra gånger med, för den delen! Kommentarerna gör mig alltid så glad ska ni veta!

Jaha, idag är det lördag, men nåt chipsmys lär det ju inte bli för sjuklingen. Hon har inte fått aptiten tillbaks än. För att få i damen nånting överhuvudtaget så är det matning som gäller. Så lite, lite har hon ju ätit, men det blir ju lätt tjafs så fort vi ska göra nåt, om det så bara är att äta, eller gå på toa. Så vi gör bara det absolut nödvändiga. Som att äta och gå på toa… Hursomhelst så måste maten funka innan det kan bli nåt annat, så chips och godis får vänta.

Idag är det första dagen som Sandra är uppe sen hon blev sjuk. Hur länge hon orkar återstår att se, soffan är bäddad, så hon kan vila när hon behöver. Just nu är hon iaf och påklädd och verkar rätt nöjd. Men det blir ju en lugn dag idag med och nåt roligare har jag inte att berätta för nu. Så jag önskar er en fin dag, helt enkelt!

3 kommentarer:

Tanja, 30+ sa...

Då får vi hoppas att det går på rätt håll!!
TACK!!!!!!!!för kommentaren. Blev jätteglad att du skrev så fint! <3 <3 <3 <3

KRAM

Mamma Tanja sa...

Är det inte ganska vanligt att hon blir sjuk när det är lov. För oss har dte varit tvärtom. Går det för fullt, blir Jossan sjuk, orkar inte. Just nu är vi inne i ett flyt, vår bästa tid på ett år. Allt funkar toppen med Jossan. Men tänkte tillbaka, när jag läste dina blogg, på hur mycket hon grät när hon var mindre och på hur mycket vi fick bära omkring på henne. Man glömmer och tur är väl det. Hoppas Sandra blir frisk och hojta till om du vill ha kataloger. Svärmor har samlat ihop en påse åt Sandra.
Kram

Photo by Maria sa...

Vad bra att du fick några timmars sömn iaf. Man får vara glad åt det lilla..

Hoppas nu att kvällen varit bra och att Sandra fått i sig lite mat och framförallt dricka..

Kramar Mia