måndag 30 november 2009

Sovmorgon!

Nu börjar hjärnan fatta att man är ledig, minsann! Sov till sju, minsann! Två sovmorgnar kvar innan det är dags å gå upp fem igen :)

Igår hände det inte så mycket och rastlösheten började komma så smått. Men vi tog iaf en långprommis i skogen, och jag hade stavarna med mig. Skönt för ryggen, jobbigt för armarna. Men nyttigt, för jag behöver väcka armmusklerna lite…. (Om nån har missat det så har jag stavar med tyngder)


Sen hem å käka soppa och kände oss nyttiga. Senare på kvällen blev det kräftor, till Görans stora förtjusning. Ett tag åt vi kräftor varje helg! Så jag tröttnade och ”förbjöd” honom köpa det mer ;) Men nu blir det bara ibland, och då är det ju helt okay.

Idag ska katterna få andra sprutan mot kattsnuva och kattpest. Sen har dom fullt skydd, så nästa gång vi vill ut å åka kan dom bo på pensionat. Brillorna är klara oxå så dom ska vi hämta på en gång. Det ska bli spännande att se om jag vänjer mig vid progressiva glas. Hoppas det, för det verkar lite osmidigt att släpa med sig både läsglasögon och solbrillor. Då måste jag köpa större handväska! Och det lär jag ju inte ha råd med när jag kommer från optikern ;)

Efter det ska vi passa på att handla lite, när vi ändå är i närheten av Willys. Inte det roligaste, men nödvändigt. Så mycket mer lär det inte bli av dagen. Kanske en kvällsprommis senare, eller nåt. det är så himla mysigt att gå ut på kvällen bara för att vi kan det nu när det är korttids :) Så är det ju adventsfint i fönstren också!

3 kommentarer:

Britt-Marie sa...

Låter som en härlig ledighet. Hoppas ni får en bra dag och att du blir nöjd med glasögonen!
Kram Mamman

Tanja, 30+ sa...

Verkar som ni har perfekta lediga dagar!! Att bara "va" O få lite gjort, utan o stressa låter suveränt!!

Vill se bild på nya glasögonen, ju!

Kram

Patricia sa...

Åh det är så härligt att höra hur ni njuter av er ledighet...underbart!!!

Vilken härlig skogsbild!! Längtar ut i skogen, men fick en liiiite skogspromenad i dag när Rozzi var med mig till jobbet och vi tog en paus i "halvlek" och gick ut i skogen utanför kontoret... =)

Va skönt att katterna är färdiga ifall ni får för er att åka iväg något framöver.

Mmmm...jag älskar med kräftor, men varje helg skulle nog jag med tycka var liiiite för ofta..., hi hi.

Hoppas du kommer att trivas med nya brillorna, det var väldigt snygga i alla fall!

kram Kram