måndag 2 november 2009

Äntligen en liten rast

Jag ÄR glad att Sandra kan prata, och förmedla sig ganska bra. Jag är verkligen tacksam över att hon har ett språk, även om hon pratar mer än hon förstår. Hon kan iaf kommunicera och gör sig oftast förstådd. Det är jag jätteglad för! Men ibland önskar jag att det var lite tyst nån gång, så jag fick vila öronen och huvet… Hujedamej så trött man kan bli av oavbrutet babbel och en massa ljud hela tiden. Så trött så huvet bara snurrar.

Men igår var damen sig lik igen och nästan pigg och för det mesta glad. Så det var inte direkt nåt gnäll och tjafs, utan mest bara babbel :) Babbel, babbel, babbel…


För ett par år sen fick jag en crosstrainer av Göran. Jag hade väl tjatat en hel del om att det skulle vara sååå bra att ha en sån, som ett komplement de gånger jag inte kom ut på promenad… Göran sa att det säkert skulle bli som med motionscykeln, som jag sa skulle vara sååå bra att ha som ett komplement… Sen samlade den damm å sen sålde vi den! Nu samlar crossen damm… Men jag vägrar erkänna det! Jag SKA komma igång igen! Det ÄR kul!

Men… jag som knappt har tid å duscha om dagarna, HUR ska jag få in crossen i mitt liv också? Och när det väl lugnar sig, efter alla måsten, när det väl blir tyst i huset, då är jag ju helt slut! Då bara orkar jag inte!


Men sälja den? Närå, jag SKA! Livet lugnar väl ner sig nååån gång?!!

Man kommer ju efter direkt, så fort Sandra har varit sjuk och hemma. Då skjuts det mesta upp… Men en prommis hoppas jag vi hinner idag, för det längtar jag efter. Sen blir det städning förstås, och några telefonsamtal. Så den vanliga förberedelsen. Det blir nog inte så mycket av min rast kvar sen, till ”bara vara och göra ingenting” men förhoppningsvis håller sig Sandra på benen hela veckan, så då hinns det nog med det också, vad det lider. Handla ska vi med… men inte idag!

Faktiskt att hela veckan är tom i övrigt, och det känns skönt! Inga besök, möten eller andra saker inbokade. Än så länge iaf.

Nu ska jag strax väcka Sandra… Undrar hur det ska gå, hon har ju sovit till närmare halv åtta den senaste tiden. Men det går nog bra, eftersom hon längtar till skolan. Däremot kommer väl tröttheten ikapp sen, frampå tisdag-onsdag, skulle jag tro. Men det blir som det blir med den saken. Som jag brukar säga; Alltid blir det nåt och det brukar bli bra. Hur det än blir så blir det inte värre än att det går över iaf :)

Ha en bra dag!
Kramen!

6 kommentarer:

Photo by Maria sa...

Ja bebbel i ett kan vara tröttande det med.. Har ju Patricks yngsta dotter som vet precis hur munnen skall gå utan att ha ngt vettigt att säga.. Ha ha.. Men hon är ju inte här hela tiden så man får ju det tysta med..

Ha nu en bra dag och hoppas du hann ut på en liten promenad..

Kram
Mia

Anonym sa...

Hej Nina!
Jag hittade hit!!! =)
Vad bra du skriver. Själv känner jag mig nästan som analfabet i jämförelse. Det var kul att byta några ord med dig i förmiddags.

Hoppas vi hörs snart igen.
Kramar från Aina i Storfors

Jeannette sa...

Hej du
Vad jag känner igen mig :) Jag köpte också en crosstrainer och vad hände??? Nu står den här och dammar och säljas Nej nej aldrig en dag kanske jag tar tag i det. kramar

Sussi sa...

Du vännen min har ju massa tid på morgonen eftersom du är uppe så okristerligt tidig, ta en 15 min tidigare till så hinner du köra på crossen.Tid till att må bra finns alltid, det gäller bara att hitta den, precis som med motivationen.
Nu har du inet mer att skylla på, börja använda crossen Nu.
Kram och kämpa på jag vet att du kan.
Sussi

Patricia sa...

Så skönt att Sandra är piggare igen... =)

Du som var så duktig med Crossen förr...tänkte faktiskt på det för ett tag sen, att det var länge sen du skrev att du "Crossat"...men det kommer andra tillfällen igen, den skads inte att samla lite damm ett tag... hi hi.

Var rädd om dig vännen och hoppas skavsåret i öronen läker ... ; )

Kram Patricia

Anonym sa...

Skönta att du får vila från babbel och hinna ta igen sånt som släpat efter.

Så du har en cross kvar, min såldes efter ett par månaders icke användning men snubbelrisk. Sen lånade jag en cyckel som var ny dammad när den återlämnades! men det är bra att du har kvar ambitionen! :-))

Ha en bra dag min vän!
Kram Maritha Q