onsdag 18 november 2009

Livet är iaf inte långtråkigt!

Lagom trött, efter att ha varit vaken sen tre imorse, la jag mig skapligt. Hann väl sova 20 min så gallskrek Sandra. Innan jag hade kravlat mig ur sängen med min stela rygg, fått på mig morgonrock och rusat in till Sandra, hade hon spytt ner hela sängen, sig själv och golvet!

Så skönt att Göran var hemma… Han bytte i sängen å skurade medan jag tog Sandra. I röran missade vi att stänga av larmet, så Sandra skrek, larmet tjöt och telefonen ringde! Lite lätt panik här ett tag, kan man säga. Securitas ville inte riktigt tro på mig när jag sa att det var lugnt… Undrar varför, eh… Jag hörde knappt vad hon sa i allt oljud. Men efter att ha lovat att jag skulle ringa upp dom igen om det behövdes så sa vi hej då ;) Hon måste trott att vi var hotade eller nåt…

Hursomhelst, tillslut blev det lugnt igen och nu ligger Sandra nyduschad i soffan och ser film. Gissar att hon somnar snart. Jag får väl nöja mig med mina 20 min sömn för tillfället. Känns väl sådär med tanke på förra natten. Men just nu är jag pigg, efter all uppståndelse, och Göran får sova tills jag inte orkar mer så byter vi av varandra sen. Än en gång är jag såå tacksam över att vi är två! Hujedamej om man var själv när det blir så här! Men man klarar ju mer än man tror om man måste. Stor eloge till alla ensamstående föräldrar!!!

Nu hoppas jag ju mest att det inte är nån större sjuka Sandra har utan att det strax vänder igen. Frös gjorde hon förstås efter duschen, men hade ingen feber just då iaf. Jag har satt på starkt kaffe, så jag klarar mig nog några timmar till.

Sandra kom hem glad å nöjd efter två korttidsdygn, och inte verkade hon på väg att bli sjuk. Hon hade bakat frukostbullar i skolan som vi bestämde att vi skulle äta imorgon bitti, men dom får jag nog frysa in till ett senare tillfälle. Hon är så härlig när hon har med sig nåt hem, vad det än är. Saker hon gjort i skapande eller bakverk. Hon håller det i famnen hela vägen hem och flyger ur taxin och in för att visa vad hon har gjort. Det är jättekul och vi blir nog minst lika stolta här hemma :)

Här är ett exempel på det, när hon hade gjort en bädd till katterna i skolan. Man kan riktigt se hur ivrig hon är när hon är på väg till taxin.


Här sitter hon och väntar på taxin med sin fina bädd i knät. Bilderna har dom tagit i skolan, och dom talar sitt tydliga språk. Det riktigt strålar om Sandra :)


Vi kom ut på en prommis idag och med facit i hand var ju det tur. Regnet hängde i luften, men vi klarade oss i stort sett. Det har ju annars regnat mest hela dagen.

Både Göran och jag blev plötsligt helt slut och stumma i benen så vi gick sakta, sakta den sista biten hem. Vi brukar gå den vägen nästan varje dag, utan problem, men vi var väl trötta efter vår dag på stan igår. Skönt med en prommis var det iaf och det är ju huvudsaken.

Så mycket mer hände inte på dagen idag och nu ska jag roa mig med bloggläsning, det håller mig vaken :)

Må så gott!
Kramen!

12 kommentarer:

A home far away sa...

Ojoj jag kan riktigt se er framför mig, mitt i natten:)och mitt i alltihopa ringer Securitas,fniss. Hoppas Sandra mår bra nu.

Ha en fin dag!
Kram Gunilla i Singapore

Maritha Q sa...

Oj oj oj, nä långtråkigt har ni då inte!
Hoppas natten blev bra för er alla till slut!

Kramar om er!
Maritha

Britt-Marie sa...

Oj vilket kaos det blev men det är som du skriver tur att ni är två. Tänker ofta också på alla ensamstående föräldrar som ska fixa allt själv både stora som små, roliga som tråkiga händelser.
Hoppas nu Sandra snabbt blir bra igen så ni får njuta av hennes säkert supergoda frukostbullar. Kram Mamman

A home far away sa...

Hej igen!
Tack för berömmet om mina foton, jag blir så glad, men nej jag är inte proffs, jag började fota för 1 år sen:) men det är jättekul och jag vill lära mig mer hela tiden!

Nej jag längtar faktiskt inte tillbaks till Sverige, jag stormtrivs utomlands, men å andra sidan skulle jag aldrig klara mig utan att spendera ett par sommar veckor i Sverige , men sen vill jag tillbaks igen:)

Må gott!
Kram

Mona sa...

Hoppas ni haft en lugn natt. KRAM

Moonrose/ Vonneli sa...

Hoppas verkligen Sandra mår bättre nu, ja nog lät det som om det vore kaos en stund.
Inte är det lätt när det blir allt på en gång..tur då ni var två.

Det tror jag det att Sandra är stolt över att visa upp sina alster hon gjort på korttids, kattbädden blev väl även kissarna glada över...
Nog strålar hon allt på fotot, det lyser glädje och stolthet, så kul!

Ha det nu så gott, hoppas du får lite sömn...

Kram Yvonne

agneta sa...

Hoppas att Sandra kryar på sig, så att det blir ridning i morgon! Kramen Agneta

Photo by Maria sa...

Bilderna talar verkligen sitt tydliga språk.. Härligt!!

Vilken natt.. Hoppas Sandra mår bättre nu och att du fick sova lite till..

Kram
Mia

Patricia sa...

Jösses vilken natt... och vilken tur att ni är två vid såna tillfällen.

Usch jag har varit dålig på att blogga o allt, inte haft någon ork de sista dagarna, men det vänder väl snart, har sovit gott i 2 nätter nu så jag hoppas piggna till snart igen.. =)

Åh vilka härliga bilder på Sandra, man ser verkligen hur lycklig o stolt hon är...och vilken fin bädd hon gjort!!!.. =)

Hoppas ni vilat ifatt och att ryggen är bra nu!
Kram Patricia

Jeannette sa...

Hej vännen
Inget kul att vakna så, dolda kamran var inte där :) Hoppas du fått en bra dag. Och vilken glad Sandra på kortet. Du fina gardiner du har vid ditt matbord jag har lika danna vid mitt matbord.kramar

Sussi sa...

Full rulle som vanligt!
DU ska INTE hoppa av klubben vad är det för dummheter?
Kram och kämpa på!
Sussi

AkH sa...

Ja, här var det full rulle! Hoppas ni får en underbar helg! Vilken fin bädd till katterna!
Anna-Karin
hemochting