torsdag 27 februari 2014

Nyladdning

Sandra var jättetrött så vi kortade ner hennes dag lite igår, och passade på att ha ett möte, Jane och jag, när dom kom hem här, strax efter lunch.

Det var första riktiga träffen vi hade efter nystarten, och det var så roligt att få höra hur det har gått att ha DV på korttids. Visserligen har vi mailkontakt, men det är skillnad att sitta och diskutera och planera lite mer ordentligt.


Tänk vad anpassning och rätt inställning hos personal gör för måendet. Vilken skillnad på ansvarskänslan hos korttidspersonalen som finns där och stöttar i bakgrunden, mot DV-personalen som knappt syntes till alls.

Jag blir alldeles varm över engagerade fina människor som gör så mycket för att Sandra ska må bra. Tack till all fin korttidspersonal! Och tack till bästa assistent Jane, vad glada vi är att ha dig! J

Nu är ju förstås Sandra väldigt trött av alla nyheter och schemaordningar, och tröttheten blev värre under eftermiddagen. Innan duschrutinerna var klara så hann det bli utbrott av tårarna. Så, hon behöver en ledig dag som idag, och hur det blir imorgon får vi se, men vi hoppas att hon kommer iväg. Hon längtar efter Jane och DV, och det är ju helg sen.

Som tur var kände jag mig ganska utvilad efter ledigheten, och mötet gav extra energi, så mitt tålamod räckte till nattningen med tårar och låsningar. Göran tog ju duschen, och det gick också bra, efter omständigheterna. Damen kom tidigt i säng, och natten har varit lugn.

Hon hade varit trött redan på korttids, och sovit ganska många timmar natten mellan måndag och tisdag. Så klart är det tröttande för henne med alla nyheter, det är inte konstigt alls. Det lär ju gå över när hon hinner få nyheterna på plats. Dessutom tycker hon det är så spännande och roligt, och det i sin tur gör henne förväntansfull och trött. Så vi får bara köra på med försiktighet så ska det säkert gå bra. J


Idag ska jag iaf till frissan på fm, så vi hoppas att Sandra inte är alltför trött när Göran är själv med matlagning och assisterande. Det får bli enkel mat idag, så brukar det gå bra.

Jag önskar er en fin dag!

.

1 kommentar:

Mamma Z sa...

Så glad jag blir för er skull! OCH Sandras förståss. Att det finns personal runt som funkar och gör ett toppenjobb. Tänk att de finns :)

Megakramen fina du.