söndag 23 februari 2014

Batteriladdning pågår


Gårdagen var en riktigt trött dag. Sandra behöver verkligen helgvilan, men förstår det ju inte själv. Så hon har bara tjatat om måndag och gråtit efter Jane så fort man har visat sig. Det är ju fantastiskt att hon trivs så bra med både DV, korttids och Jane, men lite synd om henne är det ju när hon blir så trött.

Nu tror vi inte att det är nåt som kommer bli problem, utan det kommer med all säkerhet att bli bättre vartefter dom nya vanorna och intrycken landar. Allt är ju så nytt än, och det är klart hon blir trött. Vi hoppas att hon orkar med kommande vecka, men det enda som hjälper intrycken att hamna rätt är ju att köra på. Lite försiktiga är vi dock.

Till kvällen funkade det faktiskt lite bättre. Eller så var det lördagens chipsskålar som höjde humöret, kanske ;)

Sandras lördags-specialare med gömda chokladbitar under

I det stora hela gick dagen bra, trots tröttheten, och vi märkte inget mer av fredagens ostadighet. Idag blir det ännu en lugn dag och sen får vi se hur långt energin räcker när den nya veckan kommer.

Själv hoppas jag att huvet ska må bra tills ledigheten börjar, men det är ingen större fara med mig. Lite halvseg är man ju och det ska bli skönt att få ett par dagar med ordentlig vila igen. Vi är nog snart ikapp oss, ska ni se J


Må så gott!

.

1 kommentar:

Bellan sa...

Hoppas det bättrar sig, både med tröttheten och huvudet - fast på olika personer ;)

Kramar om och saknar... ♥
//Bellan