tisdag 16 oktober 2012

Full rulle kanelbulle

I den här takten är det snart vår igen ;) Jag tycker inte att det är annat än helg, nyss helg eller snart helg. Men det är klart, vi har ju två helger i veckan, så det är kanske inte så konstigt?!

Söndagen var lugn, men skör, med pysslande på fm. Det var väl okay, men lite för svårt för Sandra som gärna ville göra dom figurerna som fanns på bilden, och det klarade inte ens jag av… Men hon var nöjd så länge vi orkade pyssla och sen fick det bli film en stund.

 
Efter maten ville Sandra ta en biltur, så Göran och hon gavs sig iväg en sväng medan jag passade på att slappa. Det var väl i stort sett vad söndagen bjöd på, förutom allt det vanliga som alla dagar bjuder på ;) Vi var trötta till kvällen hela familjen, men allt gick bra iaf.

Igår åkte Sandra till skolan och nu är det ju korttids (och skola, förstås) till imorgon. Vi fick lite nytta gjord igår och ikväll blir det roligheter med ett par fina ”jobbar-vänner” från vårt fina assistansbolag, det blir skoj!

 
Förresten ringde dom från skolan igår och meddelade att Sandra får gå kvar där tills vi hittar en annan lösning, om det inte hinner bli klart till sommaren. Men åååh, så skönt! :) Nu har vi några alternativa lösningar som vi hoppas på, men vi vet inte än om det går igenom, och då känns det toppen att det finns nåt tryggt för Sandra så länge.

 
Må bäst!

♥ Kram ♥

3 kommentarer:

Annika N sa...

Underbart att hon får gå kvar ett tag till <3 Ha så kul i kväll :-)

Många kramar !!! Annika

agneta sa...

Skönt med den vetskapen, att hon får gå kvar tills det ordnar sig! Ha så trevligt tillsammans med dina vänner <3 Kram Agneta

Photo by Maria sa...

Vad bra att Sandra får gå kvar tills det löser sig på ett bra sätt..

Tycker Sune ser ut som han med vill pyssla =)

Hoppas att det varit en fin kväll..

Kram Mia