lördag 1 september 2012

Familjen samlad igen

Igår började med att Sandra tappade en skiva på tån, så det blev tårar och tröst en bra stund av morrontiden vi hade. Men sånt går ju inte att förutse, så det är bara att ta sig igenom, utan stress…

Hon vill gärna veta vems fel saker och ting är och har lite svårt att förstå att saker kan hända utan anledning. Jag brukar säga att det inte är nåns fel, utan ibland bara händer det ändå och att det kallas för olycka. Men det där förstår hon inte riktigt.

 
Nåja, det gick ju över och var inte så farligt, och hann gjorde vi också. Men Sandra var skör och det berodde säkert på att hon längtade efter pappa Göran som ju skulle vara hemma när hon kom från skolan sen.

Det var han också, och solskenshumöret var tillbaks igen när damen skuttade ur taxin. Det hade nog gått bra i skolan, trots en skör morgon. Det stod iaf inget annat i boken, så det förmodar jag. Lite schemaändringar sysselsatte mig under eftermiddagen, men nu ska det väl vara ordning på allt igen, hoppas jag. Sune var förstås med och höll ställningarna. Eller, var i vägen, snarare..

 
Sen kom vi på att det skulle bli fint väder och vi kanske kunde passa på att ha lite långledigt om vår fina assistent Maria kunde med så kort varsel. Vi har ju korttids mån-ons, och på onsdag har Maria och Sandra en skol-utflykt hem till Maria. Då tänkte vi att Sandra kanske kunde stanna kvar och komma hem efter skolan på torsdag istället.

Och Maria blev ju jätteglad, men måste så klart kolla med skolan först, eftersom hon är lärare också, och inte slutar samtidigt som Sandra på onsdagar. Och nu är det helg, så hon kan inte kolla upp det förrän på måndag, och då är det ju försent eftersom Sandra ska till korttids och vi måste ha allt klart senast imorgon (söndag) Det var ju synd, men inget att göra åt. Vi får vara ute i lite godare tid nästa gång, helt enkelt :)

När Sandra var i säng igår kväll, öppnade vi en flaska vin som jag fick av Lena och Tina när dom var här tidigare i somras. Tack, fina ni! Det var supergott!

 
Mysigt att ha Göran i tv-soffan igen, förresten ♥

♥ Kram ♥

Inga kommentarer: