torsdag 27 september 2012

Pigg o glad o jättetrött

Då var det vardag igen. Jag har ju haft det kanonroligt hos fina Helene ett par dagar och blivit uppassad med god mat och gott sällskap.

Förutom att babbla en hel del så blev det lite prommisar med hennes söta lilla (väldigt lilla och söta) hund Nelson och min kamera, förstås.

 
Vi hade tänkt testa på turridning, men det gick tyvärr inte att ordna nån tid med så kort varsel, så vi fick nöja oss med att titta på hästarna och dom fina omgivningarna.

 
Sen tog vi en liten shoppingrunda med fikapaus istället, och det är ju skoj det med :)

 
Det blev ett litet krogbesök också och tiden hos Helene bara rusade förbi, så som tiden gärna gör när man har kul. Tack Helene för härliga dagar hos dig!

 
Hemresan gick bra och jag hann hem i ganska god tid innan Sandra kom hem, vilket alltid är skönt så man hinner landa och ladda om. Full av energi, pigg och glad, men jättetrött var jag på en och samma gång.

Och det var en till som var jättetrött… Hon höll nästan på att somna i taxin, och det händer ju aldrig, eftersom hon älskar att åka bil. Men igår var det på vippen och hon sa att hon var så trött och att det hade varit tråkigt och bråkigt i skolan.

Men hon blev tillfälligt lite piggare när jag sa att hon hade en present från ”mammas kompis Helene” i köket.

 
Som hon älskar klockan! Hon blev så glad och ville helst ta med den i badet senare, så det blev ett trött-utbrott där när vi var tvungna att ta av klockan en liten stund. Tack fina Helene, det var en riktigt fin ”Sandra-present” och hon blev så glad! Jättegulligt av dig!

Ja, om nån har missat det så älskar Sandra klockor. Och gult har varit hennes favvo-färg i alla år, även om hon gillar andra ”glada” färger också nu.

 
Vi klarade av kvällsrutinerna lite tidigare än vanligt, eftersom damen var för trött för att orka ända till läggdags. Som tur var så var det ”Nalles blåa hus” före vanliga Bolibompa igår, vilket gjorde det enklare att tidigarelägga nattningsproceduren som i vanliga fall inte börjar förrän efter Bolibompa. ”Nalles blåa hus” är ett av favvo-programmen, så hon var nöjd med att se det och skippa resten av tv-kvällen.

Idag kör det ihop sig lite, men det mesta går ju att lösa. Sandra mår inte bra och behöver vara hemma. Göran har ett bankärende att klara av ungefär samtidigt som jag ska få en helrenovering hos frissan. Lösningen på det lilla problemet blir att Sandra får följa med mig och sitta i rullstolen, sen hämtar Göran henne hos frissan så fort han hinner.
 
Nu ligger hon nerbäddad i soffan och lyssnar på musik med nya klockan på armen.
 
Jag önskar er en fin dag!

♥ Kram ♥

5 kommentarer:

Patricia sa...

Vilket härligt äventyr du varit på .. synd ni inte fick rida .. =)

Hoppas ni får till dagen och att Sandra snart är piggelin igen.

Må så gott!
Kram Patricia

Helene sa...

Klockan är helt vattentät, så hon kan bada med den om hon vill. Kul att hon tyckte om den <3
Tack finaste Nina för två jätteroliga dagar, jag är också lite trött men jätteglad. Nu ser vi fram emot gröna lund i sommar ;)
P&K

Photo by Maria sa...

Tänk så många cyberkompisar du träffar.. Önskar jag hade haft den tiden =) Tycker jag har inte ens tid att träffa de vänner jag har nära =( Men på lördag skall jag på fest iaf, bröllopsfest, bröllopet som var i midsommar..
Härliga dagar med fina Helene har du haft..

Kram Mia

Bellan sa...

Vilken härlig utflykt du varit på! Skönt för dig att komma ut på lite eget också. (Och snart är det vår tur!)

Hoppas nu att dagen gått bra med alla ärenden och Sandra med på tåget.

Kramar om dig fina ♥
//Bellan

Maritha sa...

Så mysigt du haft och tänk för ett år sedan träffades vi en massa tjejer med då blev ju Helen sjuk :o((

Jag blir så glad för din skull vännen <3

Kram Maritha