onsdag 12 september 2012

En härlig dag

Jag börjar med vårt tema om syskon som vi har den här veckan, och som jag har berättat om i tidigare inlägg. Här kommer dom länkar jag har fått ihop för tillfället:


 
Själv har jag ju inga erfarenheter, varken av att vara/ha syskon eller att ha barn som är syskon, så mitt sätt att bidra den här veckan får bli så här. Vi kommer att ha olika teman framöver, så jag får säkert skriva om mina egna erfarenheter en annan gång. Det är iaf ett bra sätt att samla ihop olika erfarenheter, tycker jag. Och är man ny i npf-världen så vill man kanske hitta lite bloggar att läsa, så länkar är ju alltid bra.

Igår hann jag inte skriva nånting för jag var knappt hemma på hela dagen, och när jag kom hem var jag alldeles för trött. Men jag hade en jättefin dag hos finaste Patricia och vips hade vi pratat bort närmare sju timmar!!! Fatta?!??!!

 
Vi kom överens om att det måste bero på att vi ses för sällan, helt enkelt. Mysigt hade vi iaf, och en liten foto-tur med go-hunden Rozzi blev det också.

Fina Rozzi
 
En skön prommis i "Ekhagen"
 
Vi hade Rottweiler när jag växte upp, så jag är lite extra kär i den rasen, faktiskt. Ska jag ha hund nån gång så vill jag helst ha en Grand danois, men en rottis står på andra plats i önskelistan.

"Min" älskade Zeffe, för en himla massa år sen
 
På vägen hem fick jag handlingen avklarad när jag ändå åkte förbi affären och sen sjönk jag ner i tv-soffan en stund innan jag somnade som en stock.

Idag måste jag få så mycket ordning jag kan innan Sandra kommer hem, för sen kommer eftermiddagen och kvällen gå i ett, nu när jag inte har nån avlösning eller nån som fixar allt ”runtomkring” så det blir snart till att sätta fart här. Städa, fixa schema, förbereda kläder, Sandras rum och middagen och så en dusch hoppas jag kunna klämma in nånstans.

Patricias foto från gårdagen
 
Jag önskar er en fin dag!

♥ Kram ♥

4 kommentarer:

madelein - sexbarnsmamma sa...

Ja visst blir man mörkrädd! Jag väntar samtal från rektor men de tycks undvika problemen istället för att jhantera dem

Maritha sa...

Vad mysigt att du träffade Patricia och Rozzi på din ledighet :o))

Hopaps det var en nöjd Sandra som kom hem <3

Kram Maritha

Photo by Maria sa...

Så kul att träffa Patricia.. Hon får dra ner med sin Nicke på mc nästa sommar så kan du och Göran oxå ta er ner, hade varit superkul =)

Tycker du skall skaffa en assistent som kommer var vecka och packar och fixar så du kan göra annat som att slappa tex ;)

Kram Mia

Patricia sa...

Ja men jisses va vi pratade .. ha ha .. vi hade lätt kunnat hålla låda hela dagen .. =D

Jag var oxå helt slut i går, hur kan man vara det när man haft så trevligt? .. =D

Nog ser jag likheterna på Zeffe och Rozzi som du pratade om .. han var jättefin.. =)

Skönt att du hand han klart med allt till Sandra kom hem o att det flöt bra sen .. =)

Må så gott och hoppas allt går bra till Göran kommer hem .. =)

Kram kram och tack igen!! <3