lördag 29 september 2012

Rullstolsprommis, trädgårdsfix o nya roligheter

Igår var Sandra mycket piggare igen, även om det låg lite skörhet på lur om kraven blev för höga. Det blev en prommis med rullstolen på fm och lite små ärenden fixade när vi ändå var ute.

 
Rullstolen använder vi mest när det är situationer som är jobbiga för Sandra, t.ex. bland mycket folk. Då klarar hon inte att gå samtidigt som hon måste koncentrera sig på allt annat runt henne så rullstolen hjälper oss att kunna göra lite mer saker med henne.

Igår hade hon nog kunnat gå själv om vi hade sagt det från början, men nu var det rullstolen som lockade mer än promenaden och vi bestämde att hon skulle få en tur i den som igår för att sen kunna ta bilen till frissan nästa gång hon ska dit. För hon hakade upp sig väldigt på det där att åka rullstol till frissan efter det att vi ändrade i planeringen i torsdags.

Efter maten gick familjen ut och höstade lite i trädgården.

"Flytta på dig din gamla morsa" sa Sandra :)
 
 
Men till kvällens kravfyllda rutiner kom tröttheten ikapp på riktigt, med utbrott och tårar som följd. Sandra ville absolut bli omstoppad av mig, så vi bytte i all hast, för egentligen var det Görans kväll. Varför bråka i onödan när man inte måste, liksom.

Damen somnade ganska fort och sen blev det lite vin i tv-soffan innan jag somnade jag med, fortfarande trött efter senaste dagarnas roligheter.

Resten av helgen kommer att bli lugn och vi har pratat lite om att vi nog skippar korttids kommande vecka och koncentrerar oss på skolan istället. Mest för att Sandra är trött, men också för att förebygga och inte spä på tröttheten ännu mer till nästa helg då Göran ska vara själv med henne fredag-lördag. Det underlättar ju väldigt om hon inte är trött eller sjuk då.


Det här ska jag och ett gäng härliga tjejer
roa oss med på fredag, nämligen :)
 
 
Dessutom är det en heldagsutflykt i skolan på onsdag, och den älskar Sandra men hon brukar bli lite trött efteråt, särskilt om det har varit korttids också.

Vi har inga stora planer för veckan, mer än sånt som går att klara av medan Sandra är i skolan, så det känns helt okay att skippa korttids den här gången. Men vi ska väl se lite hur helgen blir innan vi avbokar iaf.

 
Ni får ha en fin lördag!

♥ Kram ♥

Inga kommentarer: