onsdag 30 september 2009

Jag säger då det

Tänk vad dom skulle spara på viktiga resurser bara genom att vara liiiite smidiga! Skrev ju för ett tag sen om att vi har sökt en dator som hjälpmedel åt Sandra... Idag kom en ny kallelse! Blir såå trött! Men det är under skoltid så jag tänker inte ringa utan åker helt enkelt dit utan Sandra, så får dom tycka vad dom vill om det! Jag har ju faktisk bett dom att ringa! Det ska bli intressant att se hur lång den här processen blir. Jag lär väl återkomma om det…

Idag jobbar Göran och jag försöker njuta av ingenting. Jag har ju ett visst behov av att vara ensam ibland, för det är alltid nåt som ska ”passas på” annars, och jag vill ibland bara vara. Samtidigt är jag inte så van vid det så jag blir mest rastlös.

Just nu är jag dock i färd med att försöka lära katterna att låta bli blommorna. Fick ett bra tips om ättika, men dom här katterna är inte som andra katter… Dvs dom flyr inte utan blir mest nyfikna och krafsar ännu mer i jorden. *suckar* Sune är lite mer normal men Åke bryr sig inte om varken blomspruta, lök eller ättika. Hm!


Ögontjänare är han allt :)


En ovanlig syn hos oss, båda katterna lugna samtidigt :)

Ha det så bra, allihop!
Kramen!

5 kommentarer:

Photo by Maria sa...

Ja åk dit själv, det hade jag med gjort.. Jag håller tummen på att ni får en dator till Sandra..

Katter ja, de är ju inte som andra djur.. Jag har ju en vilde här hemma, lite i blommorna har han varit men han leker mest med silkespapper och en pappåse.. Än så länge iaf..

Njut av egentiden..

Kram
Mia

Sussi sa...

Dom e så söta,Bobo tjatar om en katt men hon tjatar om mycket.
mamma mår bättre i dag, glöm nu inte vågen imorgon bitti, jag tappade 1,5 kilo, mycket tack vara matdagboken tror jag.
Du kan Sandra inte bara få en dator, varfölr ska det vara så struligt? Jag försöker få en till Jesper men det tar sådan tid med allt.
kram och kämpa på
Sussi

Jeannette sa...

Hej Nina
Ja du har väl haft strul du. Men hoppas du får njuta något när du är ledig. Tack för dina kommentarer. Kramar

Jeannette sa...

Hej igen
På tal om katter dom lever ett eget härligt liv. Jag har haft många katter i mitt liv och vet hur dom är. Nu har jag 2 st och det vill jag säga det har gått en del blommor och krukor genom åren. Kramar

Anonym sa...

Hoppas det går bra att få datorn till Sandra.
Ja dessa katter, men vitpepparna kanske lyckas skrämma dem! Undra hur det luktar kring dina krukor!

Njut av ensamheten och ha det gott Nina!
Ktam Maritha Q