torsdag 10 september 2009

Lite om ditt och datt

Sandra var trött efter utflykten så morgonen var lite skör. Men hon kom iväg tillslut iaf. Jag har försökt ringa till skolan för att förvarna dom, men det har inte gått att komma fram. Nåja, dom kan säkert hantera situationen ändå och lär ju märka ganska direkt hur Sandra mår. Det är nog mest för att jag tycker det är skönast själv att ringa och förvarna. Så dom vet vart dom ska lägga ribban idag och kan sänka kraven redan från början.

Sandra är fortfarande lite orolig över de förändringar som är i skolan nu. Även om hon fixar det väldigt bra så rör det ju om lite i hennes huvud och det tar ju tid att få bitarna på plats igen. Jag ska nog försöka ringa till skolan under dagen så jag får höra hur hon verkar, för är hon fortfarande skör och trött så skippar vi medicinen idag. Vi har kommit fram till att Sandra fixar det någon enstaka gång, men då måste vi säga så redan från början. För har vi väl startat så måste det slutföras för att inte bli ännu mer fel framöver.

Jaja, nog om det. Nu börjar det kännas höst i luften och jag vill inte att sommaren ska ta slut. Jag längtar så till Marbella. Vi har en andelslägenhet där två veckor i januari och nu var det länge sen vi åkte dit. För ett par år sen hade vi just varit i Thailand, vilket inte bara var semester och härligt, så vi orkade helt enkelt inte åka det året. Förra året var vi på väg, men flygbolaget vi brukar åka med gick i konkurs och det fanns inga andra som passade oss. Vi har ju en del krav när vi flyger och mellanlandningar är inte att tänka på.

Den här gången tror, och hoppas, vi att vi ska komma iväg iaf. Men vi vet inte än om vi flyger eller om vi faktiskt tar bilen istället. Tar vi flyget måste vi ha en assistent med oss om jag överhuvudtaget ska palla. Och att hitta en assistent är inte lätt. Faktum är att vi bara kan tänka oss en person och det är ju lite sårbart. En assistent till Sandra måste ha vissa egenskaper OCH kunna lämna familj, jobb, barn och alltihop hemma i två veckor. Såna personer växer ju inte direkt på träd…

Skulle ju bli glad om vår goa vän kan, men det känns ändå skönt att vi har en annan lösning. Då behöver vi inte ställa in och vår vän behöver inte få dåligt samvete om hon inte vill eller kan. Vi får väl se vad det blir av det hela. Längtar dit gör jag iaf.

Idag blir det nog en prommis nu på morronen å sen behövs här städas! I helgen är vi lediga och det passar ju bra eftersom vi hade vår 10-åriga bröllopsdag igår. Det hade vi totalt glömt bort, men vi har vänner som håller reda på oss, som tur är :) Det blir nog lite extra mys i helgen bara för det… Vi hade först tänkt att åka iväg med husbilen, men det är rätt skönt att bara vara hemma också. Alltid är det nåt som behöver fixas med när man får lite tid över.

Förresten så snorade och nös Sandra lite imorse… Håll tummarna, är ni snälla, att det bara var lite morronsnuva, för nu kan hon få vara frisk ett tag!

Må gott och ha en fin dag!
Kramen!

5 kommentarer:

Photo by Maria sa...

Åhhh.. Tänk om jag bott närmre så jag hade kunnat lära känna Sandra, då hade jag ställt upp på direkten.. Fast det är ju inte säkert ni hade velat ha mig med förstås och inte säkert Sandra velat heller.. Det gäller ju att personkemin stämmer perfekt..
Hoppas ni kommer iväg..

Jag håller tummen för att Sandra håller sig frisk..

Ha nu en bra dag..

Kram
Mia

Britt-Marie sa...

Grattis i efterskott på bröllopsdagen, vi firade vår 10 åriga dag i maj! Håller tummarna för att Sandra orkar dagen och att det endast var lite morgonnästäppa!! Kram

Anonym sa...

Ja det gäller ju att hitta rätt person så resan blir bra för er alla. Vad mysigt ni ska ha det i helgen och fira lite. Visst är det sklnt att vara hemma också.

Önskar dig en underbar helg!
Kramizar Maritha

Patricia sa...

Ja jisses va tiden går...är det redan 2 år sen ni var till Thailand...och då är det ju ännu längre sen jag var där... ha ha..det är ju över 2½ år sen ju..usch va tiden går.

Hoppas ni hittar en lösning så ni kommer iväg till Marbella...låter underbart att komma iväg till sol och värme och en assistent vore ju guld så ni får lite semester med.. =)

Åh nej Sandra får inte bli sjuk nu..hoppas verkligen det var tillfällig morron-snuva!

Natti-natti och kram
Patricia

Jesus Present - Fyrbåkenbloggen sa...

Vilken fin blogg det här var. Den var så vilsam och fint organiserad. Grattis till den.
Min och min mans 10-åriga bröllopsdag inföll också i år. Fredagen den trettonde augusti 1999 blev min lyckodag! Grattis i efterskott förresten! Och hoppas att din minsting klarar sig fint från den begynnande förkylningen!
Ha en fin helg vännen!
Kramar från mig till dig!
Myrra!