tisdag 15 september 2009

Jag är bäst, ingen protest!

Sandra brukar säga vissa fraser utan att egentligen förstå vad dom betyder. Meningar som hon bara säger, liksom. Det kan vara ”Du är tråkig” eller ”Du är rolig” eller ”Du är gammal” eller t.o.m. ”Vilken snygg rumpa du har”

Igår när jag duschade henne sa hon ”Du är bäst i världen, mamma” Ja, man kan ju inte bli annat än glad. Tror att just den meningen visste hon vad den betydde! (eller?)

Det var en riktig solstråle som kom hem och hon var så go så man har bara lust att kasta sig på henne och krama allt man orkar. Men man får ju vara lite försiktig med sånt…

Jag är iaf glad att man får krama henne, bara man gör det på hennes villkor. Annat var det när hon var liten. Så hemskt att inte få krama sitt älskade barn! Särskilt när vi hade varit osams… Det var jobbigt! Men nu får man för det mesta, om man bara är lite försiktig. Igår fick hon flera ”gos-ryck” och bara borrade in sig i ”världens bästa mamma” och då är det gott att leva!

Ha det bäst!
Kramen!

9 kommentarer:

Mona sa...

Hon har så rätt, Du är BÄST!!!!! KRAM

Anonym sa...

Det låter underbart! Visst är du "världens bästa mamma", inget snack om den saken! Förstår att du (ni) gått igenom en massa, men har löst allt på bästa sätt! Ni verkar ha en underbar tjej, trots allt! På mitt jobb kan en kram eller beröring, som inte sker på personens villkor, orsaka mycket oro eller skrik! Men om hon är "kramgo" finns inget godare! Och vem vill inte bestämma av vem och när man vill bli kramad egentligen!? Även om en annan kan tycka det kan vara skönt med en spontan kram! Ha en bra dag! KRAMAR!!/Agneta F

Britt-Marie sa...

Va mysigt Nina och visst är du världens bästa mamma!!

Anonym sa...

Sandra har så rätt, du är världens bästa mamma.
Kram till er båda./Agneta W

Photo by Maria sa...

Klart hon visste innebörden av de orden :-D

Njut av de orden och påminn dig om dem när det inte är den bästa dagen..

Kram
Mia

Anonym sa...

Självklart Nina! Hon har såååå rätt den tjejen! Du är BÄST!

Kramar Maritha Q

Sussi sa...

Ja du Nina jag kan bara hålla med Sandra, du e bäst alltid så posetiv och skickar peppar till mig.
Har just kommit in efter letande av Jesper i en timme, han hatar mig och pappa är bäst just nu, hur fan ska jag få honom att fatta att man bara bråkar med dom man verkligen älskar och bryr sig om.
kram
Sussi

Anonym sa...

Klart hon visste vad hon sa
Skönt att Ni haft en bra och go dag./Emilly

Jesus Present - Fyrbåkenbloggen sa...

Det är bara att njuta av en underbar dag och en underbar Sandra! Vilken glädje att få så mycket kärlek tillbaka av den man älskar mest i hela världen! Detta är sådana dagar man minns särskilt länge och som det är noga att ta vara på och spara. Jag är "bergis" på att Sandra menade vartenda ord! Och du är värd vartenda ord! Så det så!

Kramar kommer här till bägge härliga flickorna!
Myrra