söndag 13 september 2009

Vi bara är

Det finns inte så mycket att skriva om just nu. Vi är lediga och fyller dagarna med en massa ”ingenting” och det är rätt skönt ibland.

Igår var det bakluckeloppis här och vi tänkte att vi skulle passa på att bli av med lite saker som bara ligger och skräpar. Det var ju kanonväder, så vi fixade en fikakorg och hade det skönt i solen. Blev av med lite krafs och betalade de 100:- det kostade. Vinsten för dagen blev hela 200:- Hahaha! Men det var en rätt mysig utflykt, så vi var nöjda ändå.

Blir det lika fint väder idag så tänkte vi ta en riktigt lång prommis, den rundan är närmare två mil och förra gången hade vi en flaska vin med oss. Vi får väl se om det blir vin eller kaffe idag.Avslutar med ett par bilder från i fredags morse, när vi väntar på taxin. Sandra ska rida och har ridbyxorna på å ridväskan i handen :) Bredvid står skolväskan och korttidsväskan. Tur hon slipper gå till skolan... Hon tittar på Åke och Sune, som i sin tur sitter och tittar på oss från fönstret. Ja, den bilden blev ju inte så bra, men tittar man noga så ser man dom :)Ha en fortsatt skön helg, gott folk!
Kramen!

7 kommentarer:

Patricia sa...

Åh va kul med bakluckeloppis..men va dyra de var på avgiften, men kul ni fick lite sålt så ni gick med plus i alla fall.. =)

Ja jisses va packning Sandra måste ha med sig, en himla tur hon åker Taxi.. hi hi.

Hur i hela friden orkar ni gå 2 mil!!!!...jösses... =)

Hoppas ni får en riktigt skön söndag!

Kram Patricia

Photo by Maria sa...

200 kr är ju bättre än inget ;-)

Vad Sandra ser glad ut, hon gillar verkligen skolan och kortis och det är ju tur, livet blir ju lite lättare då..

Njut nu resten av dagen..

Kram
Mia

Anonym sa...

Vad ni har haft det skönt i helgen! Blev det skumpa också?

Kramiz Maritha Qvist

Anonym sa...

Vilken härlig helg ni verkar ha haft! Blev det skumpa också?
Kramizar Maritha Qvist

Linda Dunborg sa...

Va mysigt ni verkar ha det hela familjen!!!! tar verkligen hand om varann!! 2 mil ni är inte dåliga mysigt med kaffe eller vin paus!! Blir alltid glad av å läsa din sida!! Ha det bra å ta hand om varann!! Kram Linda D

Anonym sa...

Vilken glad och förväntansfull tjej! Visst ser man katterna som sitter och tittar på Sandra! Vad bra att ni tjänade 200 kr på loppis, då har ni ju tillvinet ni skulle ha med er! Kram Agneta

Jesus Present - Fyrbåkenbloggen sa...

Bakluckeloppis har blivit en succé på många ställen i Sverige i dag. Det är ett jättebra tillfälle att försöka få tag på udda saker man behöver eller som du sa, sånt man vill bli av med.
Ni har det så skönt tillsammans - som vanligt!

Kram från Myrra