lördag 6 maj 2017

Premiär

Igår var Sandra ute nästan hela dagen. Hon älskar att vara ute när det är någorlunda bra väder. Dvs när det inte ösregnar eller snöstormar. Eller är halt. Att promenera i blåsväder går bra, och duggregn med, men ska vi vara ute på tomten länge så är det ju skönast för alla med bättre väder. Så igår passade vi på.

Göran och Sandra har grillat korv några gånger i år, när jag var sjuk t.ex. Det kan låta som en dum utmaning när man är själv, men det är enklare att vara ute då. Det som kan vara svårt är att ta sig ut eller in, beroende på Sandras dagsform, ork och humör.

Hursomhelst så var det den första riktiga grillningen för i år. Det Sandra förknippar med att grilla, då vi sitter ute och äter lunch. Damen var på strålande humör mest hela dagen och allt gick bra.


Dagen till ära firades med coca cola till maten (för Sandras del) vilket inte händer så särskilt ofta. Aptiten var extra god och det brukar den vara när vi grillar.

I övrigt gick dagen ganska fort och det hände just inte så mycket annat, utöver det vanliga. Idag skulle det visst fortsätta vara försommarväder, åtminstone på förmiddagen, så jag antar att vi passar på att utnyttja det, även om det inte blir grillning till lunch. För sen skulle visst aprilvädret komma tillbaks ett tag.

Om planen nu håller för kommande vecka, så kanske jag kan få lite ledigt. Det var ju ett tag sen nu och jag har liksom längtat hela vintern efter att få testa nya kameran i vitsippsbackarna. Så har jag tur så blir det en fotopromenad på torsdag. Och ni som har väntat på telefontid med mig, kanske att det funkar på onsdag em. (Eller på torsdag om det inte blir fotopromenad-väder). Det är bara att testa, så svarar jag om jag kan, helt enkelt.

Det var allt för nu. Ha det finemang!

.

Inga kommentarer: