lördag 18 mars 2017

Så var det med det

Med bakningen gick det såhär…


Dvs vi skippade den och Sandra tillbringade dagen nerbäddad i soffan, med film och kräk-bunke. Det är ju inte så konstigt att det kommer en reaktion efter alla nya bekantskaper och olika folk på olika tider. Det innebär att den viktiga strukturen rubbas för mycket för att det ska bli tryggt och lugnt. Men det har gått över förväntan ändå, måste jag säga.

Ja, det fick bli en lugn dag för oss båda, även om det inte är så lugnt för den som måste passa, men inga aktiviteter iallafall. Det var mest att springa och serva med film, musik, kräkbunke, toabesök (som kräver ett visst mått av tålamod och låg-affektivitet…) vill äta, vill inte äta, vill dricka, vill inte dricka, vill duscha, vill inte sova och ”ooorkaaaar inteee vilaaaaa” eller ”ääär inte sjuuuk”. Men jag kunde hämta andan när damen sov, och det gjorde hon en hel del.

Pjhu!

Innan dagen var slut fick damen i sig lite mat med min hjälp, och hon har inte kräkts mer sen dess. Vi får väl se hur hon mår idag och om vi kan ta den där bakningen i eftermiddag istället.

Själv hade (och har) jag migränkänningar, men som vanligt är jag glad så länge tabletterna håller det någorlunda i schack.

Hare fint!

.

2 kommentarer:

Emelie sa...

Men åh. Kram <3

Marielle Johnsson sa...

Många kramar! många många många!