lördag 31 januari 2015

Summering

Det var nog ett bra val med en ledig dag för damen igår, även om hon inte var jättetrött. Hon återhämtar sig fortare om hon får chansen i tid, och tog sovmorgon efter en lugn natt.

När hon vaknade kvittrade hon som en vårfågel och längtar mest till måndag igen. Hon förstår inte riktigt vitsen med vilan, men känner nog ändå att det är det som hjälper när man blir trött. Iallafall brukar vi konstatera det tillsammans.


Det blev en lugn dag med film och klippa i kataloger på förmiddagen, och biltur på eftermiddagen. Mitt i klippningen blev det oro i lägret och nästan utbrott, för damen ville ha mat nu. Det berodde förstås på att hon längtade till ”efter maten” och bilturen. Men vi lyckades avleda så det hann inte bli så mycket mer än ”nästan utbrott” av det.

Jag och assistenten hade ett möte och summerade tiden som varit hittills och det känns bra från alla håll. Det var roligt att höra lite mer om hur det har gått, och lite händelser som hänt. Roliga kommentarer från Sandra och även lite problemlösningar. I det stora hela fungerar allt väldigt bra, trots att det är många nyheter för alla. Det blev ett bra avslut på veckan.


Nu väntar vi med spänning på besked från kommunen, och hoppas att även paragrafnissan vill Sandras bästa. Då blir det bra och vi kan äntligen börja lägga upp en vettig plan för framtiden. Håll gärna tummarna för det.

Om paragrafnissan väljer att fortsätta läsa sina paragrafer från fel håll så får vi vänta på att utredningen ska bli klar och tänka ut reservplaner tills dess. För Sandra håller nog inte ihop så länge till, hur duktig personal hon än har runt sig. Det krävs ett välplanerat, och noga anpassat schema om det ska fungera i längden.

Idag blir det dom vanliga lördagsrutinerna och så mycket mer brukar inte gå att pressa in i schemat. Men en ganska enkel och snabb lunch (isterband) gör att vi hinner pussla på förmiddagen, för det ville Sandra. Sen brukar det gå i ett tills det är dags för chips-mys i tv-soffan.

Ni får ha en fortsatt fin helg!.

1 kommentar:

Tobias sa...

Hej, hoppas det gick bra med kommunnissarna. Jag känner igen känslorna kring detta. Kram