tisdag 13 januari 2015

Må-bra-dag

Gårdagen började med att Sandras lilla ”igloo” hade frusit fast, så vi fick ta ”vinterbilen” från garaget istället. Det var nog bra med tanke på väglaget, och det gick lite fortare att komma fram med fyrhjulsdrift och antispinn, eller vad det nu heter.


Jag hade en tid att passa när Sandra var lämnad på korttids, men det gick bra och förmiddagen bestod av möten. Men efter det njöt vi av en ledig eftermiddag och kväll. Tacksamma över att vi får ett par veckors frist från oroliga tankar då vi inte har en aning om ifall vi kommer ha kvar korttids framöver. Men nu njuter vi så länge det varar, och tar det kämpandet när det blir dags.

Ledigheten började med överraskning från Göran.


Paketet innehöll ett par nya varma tofflor som jag har tänkt köpa sen mina gamla inte höll ihop längre. Vi har ju inte varit så mycket lediga för att åka och handla, så det är väl anledningen till att jag har varit utan tofflor tills nu.

Senare värmde vi bastun och öppnade champagneflaskan, och till kvällen blev det bakpotatis med räkröra i tv-soffan. En mycket skön ”må-bra-dag” med bara massa njuta.

Jag hoppas ni har det fint!

.

Inga kommentarer: