fredag 16 januari 2015

Kopplar av

Jag har bestämt mig för att verkligen koppla bort oroliga tankar i ett par veckor, och hittills måste jag nog ge mig själv beröm för det. Efter att ha vaknat nästan varje natt i ungefär en månad, av att jag skäller ut ”en viss chef” i drömmarna så har jag sovit som en stock dom senaste nätterna. Flera timmar i sträck, och utan arga drömmar.

På dagarna njuter vi av livet så fort det går, och fokuserar på att ”just nu” är livet. Idag blev det en skön prommis vid havet, minsann. Det är inte så ofta, eftersom vi inte bor precis på gångavstånd till nåt hav. Ska vi njuta av havsluft så krävs det planering, men det är det värt för havet är bland det vackraste jag vet.


Jag ska fortsätta att ta hand om mig själv några dagar till. Sen ska nog batterierna räcka för att lösa kommande problem, men det återkommer jag till när det blir dags. Nu är nu, och nu ska njutas.

Må fint ni med!

.

2 kommentarer:

Bellan sa...

Vad härligt det låter! Njut så länge du orkar!

Massvis med saknarkramar! ❤️
//Bellan

Anonym sa...

Härligt!
Fortsätt så,det som händer det händer oavsett om man stressar upp sig eller inte.Dessutom samlar man kraft när man kopplar av och reservkraft behöver vi alla som har barn med autism eller NPF.
Fortsätter hålla tummarna!
Annette