onsdag 7 januari 2015

Hemliga lådor och ovissa beslut

Nu är ”hemliga lådan” klar, som jag påbörjade för en tid sen. Smålådorna målade Göran på insidan, så det inte ska gå att se in i dom från framsidan.


När jag skrev ut brickorna, så var bilderna lite väl mörka, så jag gjorde om det och fick en massa bilder över till ingen nytta. Dom plastade jag in och klippte itu, för att kunna använda på nåt sätt, med lite fantasi.


Man kan ju t.ex. spela ”lotto” på Sandras nivå och lägga ”lika på lika” eller bara titta på/prata om bilderna. Beroende på Sandras dagsform. Annars är ju lådan iallafall till för att lägga föremål i dom olika små-lådorna. Några är tomma och meningen är att Sandra ska bli nyfiken och leta lite. När hon hittar ett föremål ska hon lägga det på rätt bild som finns på olika brickor. Ja, eller hur man nu vill göra och vad som passar Sandra för stunden.


När jag började tillverka allt material så funkade resten hyfsat bra. Det var ju någon ansvarig för verksamheten som fattades, och det var därför jag gjorde det jobbet på min fritid. Nu har vi material, men nu funkar inget annat…

Vi hoppas väl att det blir ordning och att vi får användning av allt material så småningom. Idag kommer iallafall chefen tillbaks från sin julledighet, och assistansbolaget ska väl kontakta henne igen. Vi väntar nämligen på ett akut besked som vi behöver ha den här veckan. Mer om det när jag vet hur det blir.

Snart kommer nya assistenten hit och följer med för att hämta Sandra på korttids. Det får bli en lugn förmiddag idag, så hoppas vi att det finns lite ork kvar för damen under resten av veckan.

Må gott!

.

1 kommentar:

Photo by Maria sa...

Hoppas ni får ett bra besked snart..

Stor kram..

Mia