söndag 18 januari 2015

Genialt?


Jag kom att tänka på en händelse för många år sen (tillräckligt många för att jag ska våga berätta den). Vi var två par på resa och Göran skulle köpa sig en kostym, tänkte han. Bara det att antingen var kavajen för stor, eller byxorna för små, så vi tänkte ta olika storlekar. Men se det gick inte för sig. Vakten kom och viftade med pekfingret, så vi fick snällt hänga tillbaks kostymen och gå därifrån.

Senare på kvällen (efter ett par glas vin, eller nåt) kom jag och den andra tjejen på att vi kunde gå in i affären var och en för sig. Ta varsin kostym i olika storlekar och sen mötas borta på en annan avdelning, och växla byxorna. Ni fattar va?! Smart tyckte vi och gjorde slag i saken.

Möttes på bestämd plats i affären, växlade byxorna och skildes diskret åt igen. Den andra tjejen hängde tillbaks sin kostym och jag gick till kassan. Mycket nöjda träffades vi sen utanför affären och fnittrade lite halvt hysteriskt. På vägen hem kollade vi på kapet för att upptäcka att vi bytt samma storlek, och alltså gjort jobbet helt i onödan!

Lite generade berättade vi för karlarna som väntade på rummet och dom fick sig ett gott skratt. En komisk bonus var att både byxor och kavaj satt bra på Göran.

Hepp!

.

1 kommentar:

Bellan sa...

Tack för skrattet, Nina! :)

Kram påre! ❤️
//Bellan