söndag 6 april 2014

Trött

Det blev en rejäl sovmorgon igår, och det behövde nog damen. Det har ju varit en spännande vecka, med en hel del nyheter för henne och dessutom en sommartid som också med all säkerhet påverkar.

Vi bestämde att Sandra skulle få sova tills hon vaknade av sig själv, för tar hon sovmorgon så behöver hon troligtvis det. Hon vaknade nio!!! Med jordens humör. Att hon har morronhumör vet vi och ända sen hon var väldigt liten har hon behövt tid på sig för att vakna till ordentligt. Särskilt när sovtiderna rubbas.


Hon slutade sova middag när hon var ungefär 1,5 år, men dom gånger hon har behövt sova mitt på dan av nån anledning, så har det inte blivit nån vidare trevlig eftermiddag sen. Morgnarna har också alltid varit extra sköra, men efter det att hon får ett halvt glas juice innan hon kliver ur sängen så har det blivit mycket bättre.

Igår hjälpte inte juicen, dock. Men frukost hjälpte och resten av dagen blev bra. Kanske lite tröttare än hon varit den senaste veckan, men det var ju ganska väntat. Däremot var hon inte tillräckligt trött för att somna i tid, förstås. Så nu är sovtiden förskjuten, men idag väcker jag henne före nio om hon inte hinner vakna av sig själv.


Det blev lite pusslande med mig, och lite såpbubblor med Göran under gårdagen. Ja, och dom vanliga lördagsrutinerna förstås. Idag blir nog ungefär som igår, förutom godis och chips då. Vi hoppas att hon har ork så det räcker för ännu en ovanlig vecka sen.

Må gott!

.

1 kommentar:

Bellan sa...

Hoppas ni har en finfin söndag!

Saknarkramar ♥
//Bellan