onsdag 23 april 2014

Fix o trix och lite slappande

Det där med att slappa och njuta ledigt, det är lättare sagt än gjort. Fast jag har slappat ganska duktigt, faktiskt. Lite småpyssel och dammsugning var väl den nyttan jag gjorde, medan Göran grejade lite mer. Han är ganska rastlös av sig och det kan ju vara avkoppling att greja också, om det inte blir för mycket. Just nu är det nog lite för mycket som liksom hänger över honom, men den viktiga vilan försöker vi klämma in lite då och då.


Vi hann både sola och grilla så det var en bra dag igår, trots att Göran veckohandlade och grejade i husbilen den mesta tiden. Handlingen hade vi tänkt skjuta fram ett par dar, men Göran behövde nån ”vad det nu hette” som hade smält (den jag visade på bild i gårdagens inlägg) för att kunna göra klart under soffan med ledningar och bälten, och då tog han veckohandlingen när han ändå åkte iväg.

Vi skjuter ju sällan fram måsten eftersom vi aldrig vet om vi kan sen, det vi kan när Sandra är iväg. Men nu ska Göran på andra ärenden på fredag och hade tänkt ta handlingen i den vevan. Nu slipper han ju det iaf, och det är ju skönt när fredagen kommer.


På eftermiddagen igår kom dörren som ska sättas upp för att Sandra ska kunna stänga om sig när det är sovtid. Ja, i husbilen, alltså. Annars blir hon störd av oss både på kvällar och morgnar, och av Sune på nätterna, dom gånger han är med. Så en av dom viktigaste anpassningarna var ju ett sovrum med dörr till Sandra, men det fanns bara draperi för ingången från början. Fix-fix.

Sen är det ”bara” duschen kvar att anpassa innan Sandra kan få sin premiärtur. En hel del småfix återstår, förstås, men det är sånt vi kan ta lite nu och då och inget som behöver vara klart för att Sandra ska klara ett par campingdygn. Spännande! Det ska bli kul att se vad hon säger, för vi vet att hon vill. Hon campade mycket när hon var liten, men sen har det varit många år som det inte har funkat på, och hon gillar det, så jag vet en som kommer bli lycklig. J


Det är ju ett tag kvar till sommaren, och tur är väl det om Göran ska hinna klart det som måste funka med Sandra när det blir dags.

Idag skulle visst Göran iväg på annat jobb, så idag blir det inget gjort i husbilen, och inte så mycket vila heller, för hans del. Jag ska väl inte göra så mycket annat däremot. En stund i solstolen, kanske, innan Sandra kommer hem i em. Med tanke på hur trött hon har varit dom senaste helgerna så är vi beredda på en skör kväll. Men man vet aldrig.

Ni får ha en fin dag!

.

3 kommentarer:

Bellan sa...

Söta Sandra.... Men har hon inte varit med i husbilen på alla år? Men vad roligt det kommer att bli när ni väl kommer iväg.

Njut i solen idag också så är batterierna laddade sen inför kvällen som vi ändå hoppas blir lugn.
Stora saknarkramen <3
//Bellan

Lena sa...

Det låter som en bra ledighet även om ni har en massa fix. Härligt att grilla och sitta i solen med ett glas rött du :)
Hoppas Sandra är pigg och glad när hon kommer hem.
Kram och ha en bra dag <3

Photo by Maria sa...

Hoppas att det funkar när ni väl skall ut och campa =) För en glad Sandra gillas =)

Kram Mia