tisdag 22 april 2014

Ledigheter


Det var en skör tjej jag lämnade på korttids igår och jag skyndade mig därifrån innan det skulle bli låsningar. Ju färre personer Sandra har att koncentrera sig på desto bättre, nämligen. Jag hoppas det gick bra så fort jag hade åkt, det hade iallafall inte blivit bättre av att stanna.

Jag har inte hört nåt än och vi fortsätter väl njuta ledigt så länge det varar, helt enkelt. Igår var det en helt fantastisk dag och jag satt i solstolen så länge jag vågade med min bleka vinterhy.

Göran grejade med säkerhetsbältena i husbilen, som bara hade midjebälten på den plats Sandra ska sitta, och det vill vi ju inte. Det var ett större projekt än han hade räknat med, och han fick bygga om lite innan det nu verkar funka som han vill.


Fast det är ju inte klart än, utan ska justeras lite till och efter det ska dynorna också fixas så dom passar efter nya former.

Det har ju en förmåga att dyka upp lite annat längs vägen, när man gräver i gamla grejor, så det fick bli lite nya ledningar också, på en gång.

Här höll det på att ta sig, sa pyromanen

Vi hoppas att det inte finns fler dolda grejor som Göran inte upptäcker eftersom han inte har tänkt riva ut hela inredningen. Men han är iallafall duktig på det mesta, så jag behöver inte oroa mig utan är ganska säker på att det blir bra när han är klar.

Idag lovar dom lika fint väder som igår, fantastiskt att det sammanfaller med vår ledighet så vi har möjlighet att njuta av solen J Det blir nog premiärgrillning senare. Vi har liksom inte hunnit med det än i år.


Tack för kommentaren Annette, vad roligt att Hanna också gillar klockor J Jag vet inte vad det är med just klockor som fascinerar, men Sandra har alltid gillar det. Fast det ska vara armbandsur, några andra klockor bryr hon sig inte om nämnvärt.

Hon bryr sig inte heller om att det ska vara lika på båda armarna, det råkade bara vara så när fotot togs. Ibland har hon en klocka, ibland tre på ena armen och ibland armband på ena och klockor på andra. Däremot vet jag att det är viktigt för en del, det där att det måste vara lika på båda sidorna.

Jag önskar er en fin dag.
.

2 kommentarer:

Bellan sa...

Den där kabeln såg ju inget rolig ut.... Tur den hittades! Händig man du har!
Hoppas du njuter i solen just nu, det är du värd!

Varma kramar <3
//Bellan

Photo by Maria sa...

Tur Göran upptäckte det brända så det inte hänt ngt när ni varit ute med bilen..
Och trepunktsbälte är bra att byta till =)

Hoppas det fina vädret fortsätter nu..

Kram Mia