måndag 14 april 2014

Shopping för alla slantar

Det är lite frustrerande att ha massor att hinna men inte kunna nåt när Sandra är hemma. Göran har försökt smyga in i husbilen i helgen, för att kunna ta mått och riva ut lite utan att Sandra skulle märka det. Men hon märker liksom allt, den fröken ;)

Det hade väl inte gjort nåt om det inte var för att hon blir väldigt stressad och orolig. Så vi får helt enkelt skjuta upp allt till våra lediga dagar. Så som vi alltid gör, men som blir lite extra kännbart när det blir många måsten att hinna, och ork att ta igen. Ja, och allt det vanliga, förstås.

Just nu känns det som vi skulle behöva minst två veckors ledighet för att bara hinna ifatt på. Dessutom mår vi inget vidare, varken Göran eller jag. Antingen är det tröttheten som sätter sina spår, eller så håller vi faktiskt på att bli sjuka. Vi har liksom inte riktigt tid med nåt av det just nu.

Vi måste hinna färdigt med anpassningarna i husbilen om vi ska ha nån nytta av den i sommar. Hinner vi inte så får vi stora problem med vad vi ska göra på Sandras ledigheter. För att bara vara hemma och ledig en hel vecka i sträck, det är ingen höjdare. Två såna veckor måste vi fylla med vettigheter i sommar.

Nåja, det får ordna sig, helt enkelt. Och gör det inte det så löser det sig ändå. På ett eller annat sätt. Idag har vi iaf hunnit en hel del åt rätt håll, och pigga är vi inte :P Men Sandra kom iväg imorse så vi kör på så länge ledigheten varar. Hon var nämligen inte särskilt pigg hon heller.

Vi har hittat det mesta av det som stod på våra inköpslistor och det är ju bra. Biltema, Ikea, Ö&B, Byggmax, Intersport, Willys och Systembolaget.

Sen hem och packa upp och pusta ut och så var den här dagen gjord. Eller, det var ju bara eftermiddag när vi hade kommit så långt, men det blev ingen mer nytta gjord. Nästan iaf… Det är ju svårt att låta bli helt när det är mycket att hinna.

Sandra fick nytt täcke och ny kudde, så det blev renbäddat i hennes säng på en gång. Göran hade ju lite svårt att vänta med rullgardinerna till husbilen, mest för att kolla om måtten blev bra. Det blev dom.


Så köpte vi en massa nya sängkläder som vi ska ha i husbilen, så tvättmaskinen går varm här med både nya och gamla lakan.

Vi har inte hört nåt om hur det går för Sandra, men vi hoppas det går tillräckligt bra för att vår ledighet ska fortsätta. Ikväll blir det måndagsmys med slapp och ett glas vin, och imorrn blir det mest vila av dagen, tror jag bestämt! (Säger jag nu iaf...)

Ha det allra bäst!

.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Ha det så gott! Kram Agneta F

Anonym sa...

Ja känner igen det där med att det helst ska hända saker. Och då är det ju välplanerade saker av oss liksom. När G var yngre och vi inte hann med att delge eller planera överhuvudtaget, så planerade hon ju själv nåt som vi inte visste om och då blev det totalkrock sen om vi tänkte nåt annat än det hon redan bestämt.
Kram på er!

Photo by Maria sa...

Hoppas att det gått bra med Sandra så ni får den ledighet ni behöver =)

Kram Mia

Lena sa...

Alltid ila alltid gno, sällan vila aldrig ro?
Jaa du Nina, det är ett ständigt försöka komma ikappande du. Hoppas ni hinner vila lite nudå och att Sandra håller sig pigg.
Kram och skål på dig goguman <3

Tina sa...

Ja jisses vad lite man hinner när tösen är hemma och inte med på noterna. Då går det helt enkelt inte ! Önskar er en bra ledighet <3 kramar i massor