fredag 11 oktober 2013

Stora damen

Gårdagen började lika bra som onsdagen slutade. Damen var på ett strålande humör och alla morgonrutiner flöt på bra. Tills det var dags för sista toabesöket innan taxin kom.

Men jag tror att det var en tillfällig låsning som orsakade utbrottet. Nånting som hände och som jag aldrig hann uppfatta. Så det är nog inget jag behöver lägga nån energi på.


När hon kom hem var hon sitt vanliga soliga jag igen och dagen i skolan hade också varit okay. Lite skörhet som nog kan bero på alla nyheter som inte har blivit rutin än.

Det är mycket prat om ridningen som är på måndag om nu alla håller sig friska och inget annat kommer i vägen. Två måndagar i rad har det blivit lite ändrade planer, och det är ju som det är. Sånt får man ju liksom bara lösa när det dyker upp. Men det är klart, Jane och Sandra hade bara klarat av ridningen en måndag innan det blev ändringar, så dom har inte fått in rutinerna riktigt, och då blir det lite oroligt ett tag, innan Sandra vet hur det hela ska gå till.


Men idag är det DV som gäller igen, för andra gången, och det ser damen fram emot jättemycket J Håller sig alla friska nu så dröjer det inte så länge innan vi kan ha avslutning i skolan. Det kommer bli kanon.

Lilla stora damen, idag blir hon 19. Det är inte klokt, när man tänker på det. Min lilla unge har blivit stora damen ♥ Fast hon vet inte nånting om nån födelsedag än. Det får hon veta när vi väcker henne med paket på söndag morgon J


Ha en kanoners dag och fin helg!

.

2 kommentarer:

This is my life sa...

Önskar dig och din familj en lugn och skön helg i höstsolen! Kram!

Bellan sa...

Är glad över att det fungerar så pass bra som det gör hos er trots allt nytt!
Önskar er en bra och lugn helg!
//Bellan