lördag 26 oktober 2013

Fortsatt kravlöst

Det var fint höstväder igår, eller sommarväder, nästan… så vi tog oss en skön prommis, och jag hade kameran med mig.


Nu har ju dom flesta löven trillat av, så det blev ju inte så många vackra höstfärger, precis, men lite foton blev det iaf. Och njöt gjorde vi, av att solen värmde så vi nästan fick vårkänslor.

Sandra hade varit trött på DV igår, men med lagom små krav hade dagen ändå gått bra. När hon kom hem var hon förstås inte piggare, men funkade rätt okay ändå. Det blev en lugn stund med en film att varva ner till och sen tog kvällsrutinerna över.


Natten har varit lugn och nu ska vi försöka samla nya krafter till en ny vecka, med lov, fritids och korttids i den mån damen orkar. Ett frissabesök måste dock klaras av idag. Det går ju inte att skjuta fram det tills orken är tillbaks, så det är bara att ta sig igenom.

Nu har vi ju världens bästa frissa, som känner Sandra och anpassar väldigt bra, så det kan inte gå bättre än det gör. Men det tar ändå på Sandras krafter så resten av dagen får ju bli väldigt, väldigt lugn.


Att vi har tagit bort ridningen blev inte några större problem, troligtvis känner Sandra själv att hon inte riktigt orkar. Hon ville bara få bekräftat igår, när vi gick igenom schemat och kommande lov, att det inte är ridning på måndag, och sen var hon nöjd och frågade inte mer.

Jaha, det var väl det om det. Jag har inget mer att komma med just nu så jag avslutar helt enkelt med att önska er en skön helg! Ha det fint!



.

1 kommentar:

Bellan sa...

Vad duktiga ni är på att anpassa! Kommer att gå bra det där. Hopas klippningen har gått bra idag!

Kram från Bellan <3