torsdag 31 oktober 2013

Lite rast, massa möte

Nu behöver jag snart lite ledigt, känner jag. Visserligen har allt funkat bra och Sandra har varit ganska pigg, och dessutom hjälps vi ju åt här hemma, så jag är inte precis utarbetad ;) Men jag är ganska trött ändå. Det är väl den där riktiga vilan som saknas, och den går inte att få när man måste vara alert hela tiden.

För även ”funkar-dagar” kräver närvaro och en beredskap som tröttar ganska mycket. Men jag fick mig en skön förmiddag hos frissan igår, så jag ska inte klaga.

Idag är det fritidsdag för Sandra och lite vila från ”steget-före-tänk” för Göran och mig. Men vi har lite möten att hinna så nån slappa med Spotify blir det inte.

På eftermiddagen igår märktes skörheten igen, men ingen större fara med tanke på utflykten vi gjorde dagen innan. Det blev lite pyssel och halsband gjorda iaf, och sen var det lagom med film och ”klippa i kataloger” tills kvällsrutinerna och tröttheten tog över.


Sandra är ganska lugn inför avslutningen, sånt tröttar ju väldigt annars. Vi har bara behövt titta lite på schemat, och räknat dagarna ett par gånger. Vi har tittat på dom nya kläderna i garderoben och Sandra har fått välja ett halsband som hon vill ha. Oron verkar ha lagt sig ganska bra nu, så bra den nu kan lägga sig när hon inte riktigt förstår vad som väntar.

Om ni missade ”Liv med autism” igår så se den HÄR.

Må gott!

.

2 kommentarer:

Bellan sa...

Styrkekramar kommer här i stora lass! <3 <3 <3

//Bellan

Photo by Maria sa...

Ha nu en fin torsdagskväll och hoppas den fortlöper lugnt..

Kram Mia