tisdag 15 oktober 2013

Bara ledigt kvar

Det är konstigt, vi hade inga måsten på den här ledigheten, och ändå fick vi en hel del gjort. Jag var nog lite uppe i varv tror jag, för det var lite så där ni vet, när man går för att hämta en sak, kommer på en annan sak som man sätter igång med samtidigt och då ser man en till sak som man tänker att man kan passa på att göra undertiden…

Men nu har vi iaf veckohandlat, köpt presenter, hämtat nya glasögonen, sytt upp och märkt Sandras nya byxor, gjort schemabilder och schemaförberedelser, slagit in presenter, pratat med en gooovän i telefonen, facebookat, ringt om läkarintyg (för jag vet inte vilken gång i ordningen) bytt hjul på husbilen….. Ja, det var nog det (?)


Läkarintyget och hjulbytet tog Göran hand om och handlingen gjorde vi tillsammans, så egentligen har jag inte alls gjort så mycket. Bara det att jag gjorde det samtidigt, för att jag kom på nya saker hela tiden medan jag fixade. Å andra sidan blev det ganska snabbt avklarat på så vis J

Men det är väl märkligt vad det ska vara svårt med dom där läkarintygen! Jag är uppriktigt trött på att jaga läkare hit och dit och bli hänvisad till än den ena och än den andra och dom ska höra av sig men gör inte det osv, osv.


Tackolov att Göran har tagit över det där för jag blir nästan irriterad innan jag börjar jaga. Nu har han ju visserligen bara behövt jaga just det här intyget två gånger hittills, så än finns det ju hopp att vi ska hinna få det medan vi behöver det. Ja, det bör ju gå lite fortare nu när vi iaf har en läkare och rätt telefonnummer…

Dessutom är det här intyget förberett, för vi visste redan, när vi var där med Sandra för att få ett annat intyg ”när det nu var? I våras?” att vi skulle behöva det här snart, och då skulle vi bara ringa för att få det. Ja, det har Göran nu gjort för ett par veckor sen, och igår. Men läkaren är bara där på torsdagar. Ibland, för det är inte säkert att hon följer sitt schema varje vecka…??!

Jaja, bara vi har det före mitten av november, för där nånstans tror vi att det behöver skickas in. Vi vet ju inte nåt fast datum än, men när Sandra har slutat skolan så ska vi söka bilstöd, och då måste vi ha intyget klart.

Nåja, det var det om det och så mycket annat har ju inte hänt så här på vår ledighet. Sandra hade varit skör på ridningen igår, och det var ju väntat, men det var bra att den blev av ändå, för det är ju enda sättet att få in rutinerna kring det.


Idag hade vi tänkt göra allt vi gjorde igår, så idag är vi helt lediga och ska göra ”ingenting” J

Må gott!

.

2 kommentarer:

Bellan sa...

Kramar om och tack så jättemycket för att du visar uppskattning för min blogg! Blir så glad :)

Hoppas ni får en skön tisdag!
//Bellan

Tina sa...

Pust ! Andas nu vännen, kramar