onsdag 20 februari 2013

Vänner både här och där


Nu är jag hemma igen, sen igår kväll, efter ett par jättemysiga dagar. Lite trött men väldigt full av annan energi, som man får av att träffa goda vänner.

Det började med ett trist tågbyte på nästan 1,5 timme som jag ”gnällde” lite om på fb, och vips så skrev fina Rosie att hon minsann kunde åka dit och sällskapa med mig. Så istället för att stå och frysa i väntan på tåget så blev det en semla och massa prat och skratt med en god vän. Jättetrist blev jättemysigt :) Men jag glömde fota..

Sen ändrade dom tågspår och hade sig så jag höll på att missa tåget, men hann precis. Pjhu! Resten av resan gick väldigt smidigt både dit och hem. Inga förseningar och krångliga byten.

När jag kom fram stod Lena på perrongen och väntade på mig. Vi blev brevvänner när vi var 13 tror jag hon sa, och har följt varandra sen dess, men ses alldeles för sällan! Det är en så härlig familj och tiden gick alldeles för fort.

När jag satte mig i bilen fick jag det här välkomnandet..Goa unge, så glad man blir! Lite så är hela familjen, full av värme, överraskningar och omtanke. Vi kom fram till att det måste vara 1,5 år sen vi sågs sist, så det var ju på tiden nu.Göran mötte mig på stationen när jag kom hem och sen var jag så trött att jag bara orkade packa upp väskan och ta en dusch innan jag sjönk ner i tv-soffan och höll på att somna framför Bygglov.

Trött är jag fortfarande efter en hel massa timmars sömn och jag tar tabletter mot migrän, men idag blir det en lugn dag innan Sandra kommer hem i eftermiddag.

Annelie L undrade om dataprogrammet vi har till Sandra (som jag länkade till i förra inlägget) är på svenska och ja, det är det.

Må så gott och hare fint!

♥ Kram ♥

4 kommentarer:

Tina sa...

Låter mysigt och härligt med besök hos vänner ! Är du väl värd ! Kramar

Maritha sa...

Värmer mitt hjärta att du haft det så mysigt med vännerna :o)

Förstår att ni surrade så mycket du och Rosie så du glömde fotot :o)

Hoppas du är pigg när Sandra kommer hem!

Kram fina Nina <3

Photo by Maria sa...

Härligt med Må-bradagar hos vänner.. Och bar med fb så man kan klaga lite och genast få det lite trevligare ;)

Hjälper migräntabletterna??

Kram Mia

Bellan sa...

Är lite trött, men orkar ge dig en värmande kram iaf ♥

//Bellan