torsdag 14 februari 2013

Ombytta roller


Efter att ha kollat upp vad det skulle gå på att byta ut våra kastruller så började vi jämföra lite spisar och bestämde oss för att köpa en med induktionshäll iaf, dom verkar ju helt oslagbara. Dessutom hade dom erbjudande på en sån så vi tjänade 2000 på att köpa en före söndag, och då kan man ju köpa nya kastruller istället. Nu står en ny spis i källaren i väntan på att vi ska ha tid att åka till IKEA.


Efter det äventyret blev ”sjuklingen” här hemma lite trött, men annars verkar det vara en ganska lindrig förkylning han har. Vi bytte dock ansvarsområdena till kvällsrutinerna, mest för att hålla Sandra så långt ifrån bacillerna som möjligt.

Hon brukar för det mesta fixa att vi byter och ändrar på schemat, fast det går oftast bättre att byta från mig till Göran. Med pappa kan man busa lite mer, nämligen ;) Bytet igår gick iallafall bra och hon brukar acceptera när nån av oss är sjuk.

Sandras svacka har gått över och det var en riktigt glad tjej som kom hem igår. För första gången på ett bra tag orkade hon hela kvällen utan att bli för trött, så nattningen blev i vanlig tid. Skönt att vara ikapp för ett tag igen.

Själv är jag också ikapp nu, och har kunnat sova ordentligt på ledigheten. Så nu känner jag mig utvilad igen. Det är allt tur att vi har korttids!


Idag vet jag inte riktigt vad det blir. Antingen kan inte Göran hålla sig så han åker till IKEA och köper kastruller, eller så orkar han inte, och då blir det väl en slappardag för oss båda. För min del blir det nog slappa oavsett, för jag hinner inte följa med till IKEA när vi inte har korttids, utan måste ju vara säker på att jag är hemma när Sandra kommer från skolan.

Förresten finns det lite att pyssla med, så helt sysslolös behöver jag ju inte bli. En massa lappar och krafs att sortera och få ordning på finns det ju alltid, mer eller mindre. Och nu är det nog mer, så det vore ju bra att börja beta av lite…

Nåt temainlägg har jag inte att bjuda på idag, men vill ni läsa mer i ämnet kommunikation så finns det en hel del på Neurobloggarna.


Ha en fin dag!

♥ Kram ♥

3 kommentarer:

Bellan sa...

Kramar om och önskar dig en fin dag!

//Bellan

Photo by Maria sa...

Ha nu en fin Alla hjärtans dag..

Kram Mia

A sa...

Har en liten undran. Hur kommer Sandra ta det att ni köpt en ny spis? Förstår ju att Sandra inte använder spisen alls.Men ändå spisen är ny. Och inte den gamla vanliga och kastrullerna är nya.

Eller fixar hon sådant som inte rör henne direkt. Indirekt rör det ju henne för det är spisen maten kommer ifrån:)