onsdag 6 februari 2013

Smällda flugor och vakna sovmorgnar


Igår gjordes tre flugor på samma smäll och både frissan, rutinkoll och veckohandling blev avklarade. Dessutom kom dom och hämtade tandemcykeln som vi har hyrt av hab ett par år men insett att den inte var tillräckligt anpassad för att vara bra för Sandras behov.

När hon var liten hade vi en jättebra cykel, där hon satt framför mig, och den användes flitigt. Men när hon växte ur den så fanns det bara en vanlig tandem, utan anpassningar, där Sandra satt bak. Den provade vi bara ett par gånger och sen blev det inga fler cykelturer. Så nu är den tillbakalämnad, ordning och reda.


När vi kom hem på eftermiddagen blev det en fortsättning på måndagens syssla, dvs slappa, kaffe och Spotify. Så ska en ledighet tas! ;)

Idag har jag lite fix att fixa med innan Sandra kommer hem, för imorrn är hon ledig så då hinns inget annat. Vi hoppas att hon inte är jättetrött, så hon orkar med ett läkarbesök utan att behöva ledigt på fredag. För på fredag tänkte jag ha andra roligheter för mig så då får hon gärna roa sig med en skoldag.

Att jag har en del att hinna idag räckte för att jag skulle vakna halv fem på min sovmorron och inte kunna somna om. Typiskt. Å andra sidan blir ju ledigheten längre om man är vaken, och det kommer ju fler sovmorgnar. Nästa onsdag kanske :)

Eftersom det inte har hänt nåt av intresse till det här inlägget heller, och jag inte fått fler kluriga frågor, så kompenserar jag gårdagens jättelånga svar på frågorna med ett mycket kortare inlägg idag. Är ni lässugna kan ni ju alltid scrolla lite.


Ha den bästa av dagar!

♥ Kram ♥

3 kommentarer:

Tina sa...

Jag håller tummarna att Sandra håller sig pigg och i skolan på fredag !
Lycka till imorgon <3 kram

Bellan sa...

Hmm.... är allt lite avis på den där fredagen jag..... Men hoppas nu att allt blir som ni planerat - det är ni värda!!

Kram, kram ♥
//Bellan

Photo by Maria sa...

Kanske en side-by-sidecykel skulle funka??
http://www.svedinrehab.se/Nytttillhemsidan/Ovrigt/SideBySideCykel_2011-04-01.pdf
En sådan hade en brukare jag jobbade med innan och killen jag jobbade med sist lånade en sådan =)
De kostar en förmögenhet men min dåvarande brukare fick betala 10% av vad den kostade.. Och man kan ju söka pengar på tex Lions för sådana saker =)

Kram Mia