onsdag 14 november 2012

Viktiga möten och mordmysterier

I måndags åkte vi med husbilen till en grannort där alla aktiviteter var samlade ett par dagar, så det passade ju bra. Tyvärr blev mötet med rektorn uppskjutet en vecka pga sjukdom, men det är ju ingen katastrof. Fast det hade varit lite skönt att få det gjort, och slippa åka på möte nästa ledighet också.

Sune på husbilsäventyr
 
Men vi träffade iaf assistansbolaget och hade en genomgång av ytterligare timmar som ska sökas, så nu är det bara att hoppas att det går igenom först och främst.

Så pratade vi om lite annat, bl.a. att Sandra inte kommer att fixa färdtjänst. Hon har ju haft det jättebra med en och samma gulliga taxi-chaufför till och från skolan (och fritids) varje dag och det har funkat jättebra, men kommer ju ändras när det blir färdtjänst. Alternativet skulle då vara att Sandra har bil, så vi ska söka bilstöd och se om vi kan få igenom det eftersom det handlar om att hon ska kunna ta sig till sin dagliga verksamhet framöver.

Efter mötet åkte vi till campingen och njöt av husbilsmys och lite promenader, och igår kväll var det personalfest med bästa assistansbolaget. Det var jätteroligt för det skedde ett mord som vi skulle lösa under kvällen…

 
Alla fick olika karaktärer och uppgifter och jag skulle spela en som inte var så central i själva historien och det gjorde det väl lite svårt att veta vem jag skulle fråga om vad, liksom. Men roligt var det ändå och några gick in ordentligt i sina roller, så det blev lite som teater, och bara det var ju kul även om jag mer tittade än deltog.

Värmepumpen funkar ju inte, så hade det varit mer väder för årstiden, dvs kallare, så hade vi inte kunnat åka. Göran måste nämligen ner och sätta igång pannan med jämna mellanrum då den stannar. Men nu kommer dom och kollar den på fredag, så vi hoppas att dom kommer på vad det är som felar nu innan det blir vinterväder ute.

Alltså var det ju rätt utkylt här när vi kom hem, men plusgrader iaf. Göran fick igång pannan så vi får varmvatten innan Sandra ska bada och duscha ikväll, och i kaminen brinner det för fullt.

 
Det blir lite slappa här nu ett tag innan Sandra kommer hem och imorrn är hon ledig för då ska vi till öronmottagningen och hoppas få hjälp med propparna som vi inte fixar att få bort på annat sätt. Ni får gärna hålla lite tummar för att det går bra och vi slipper söva henne.

Ha en fortsatt fin vecka!

♥ Kram ♥

3 kommentarer:

Okki sa...

Låter som en trevlig ledighet, trots värmepanna som inte fungerar.
Håller tummar för att det går bra i morgon på öronmottagningen.
Ha en fortsatt bra onsdag
Kram Okki

Bellan sa...

Läser och kramar om ♥

//Bellan

Maritha sa...

Mysigt med personalfest men pannan ogillas!

Kram Maritha