torsdag 8 november 2012

Fina frissor och putsade tänder

Våran värmepump verkar göra lite som den vill, men imorse gick den iaf, så jag hann duscha i varmt vatten innan jag skulle till frissan på förmiddagen. Göran väntar på nån beställd del som ska bytas, och vi hoppas att den tänker funka sen då…

 
Lite bokningar och planeringar klarades av under dagen, så långt jag hann medan alla uppkopplingar funkade som dom skulle. Men, det är ingen panik, jag har hela månaden på mig innan korttidsbokningen ska in, så det hinns säkert med, det hade mest varit skönt att få det gjort.

När Sandra kom hem från skolan berättade jag att vi skulle gå till tandläkaren, och då blev hon överlycklig och studsade ur taxin i en väldig fart. Tänk att bli så glad över ett tandläkarbesök :)

 
Men hon fick äta lite först, för hon får alltid tänderna lackade och måste vänta med att äta ett tag efter besöket, så därför hade jag bett att hon skulle få komma hem lite tidigare, så vi hann med allt utan stress. Det gick jättebra alltihop.

Både Sandra och tandläkaren är ju hur duktiga som helst. Eller tandhygienist är hon, men duktig och bra med Sandra. Det har alltid funkat bra och den här gången slipade hon bort lite tandsten också. Det var första gången för Sandra, men gick bra det med.

 
När vi kom hem var det bara kvällen kvar, med toa, bad och tv. Sandra fixade kvällen utan att bli övertrött, men somnade nog ganska direkt för jag tror att hon sover redan.

Ha en skön kväll och fin fredag!

♥ Kram ♥

1 kommentar:

Photo by Maria sa...

Härligt att det funkar så bra med tandläkaren =)

Hoppas Britt trivs hos Sandra ;)

Kram Mia