tisdag 27 november 2012

VAF

Vi har varit iväg och haft lite VAF (=VårdAvFörhållande) och det kan jag varmt rekommendera att man har inbokat i almanackan lite då och då. Viktiga grejor när man inte har så mycket tid för varandra i vardagen.

Nu behöver man inte göra stora och påkostade saker när man VAF:ar, huvudsaken man ser till att njuta av livet lite mellan alla måsten och krav. Hellre små njutningsstunder som blir av än stora förväntningar som man aldrig hinner!

 
Men nu slog vi på lite större, om man säger så. Annars nöjer vi oss med en myskväll i tv-soffan, en prommis i vårsolen med lite picknick eller bara äta i lugn och ro med lite tända ljus. Det är inte hur man har det som är det viktiga, utan hur man tar det :)

Nu har vi iaf njutit och kostat på lite extra. Eller, det var väl jag som kostade på, för jag ville överraska Göran lite. Jag tänkte faktiskt på det redan i våras när han såg till att vi hade det bra när vi sjukade mest hela tiden. En tuff vår för oss alla, men Göran var den som var friskast och hade fullt upp, kan man säga. Jag tänker inte gå in mer på det nu, men han är värd lite uppskattning!

 
Sen läste jag i Meekatts blogg när hon och hennes dotter var i Stockholm och bodde på Radisson hotell, och när jag såg utsikten så blev jag lite sugen på det, faktiskt.

Och så föll det sig så att Göran fyllde år igår, och vi hade korttids, och jag ville till Stockholm. Så vad passade väl bättre?!


 
Men nu är jag trött och tänkte sjunka ner i soffan med lite vin och choklad (!) för sen börjas det igen. Vardagslivet… Mer om det imorrn.

♥ Kram ♥

5 kommentarer:

Annelie L sa...

Men så himla härligt ni har haft det. Vilken utsikt, vilken mat, så njutningsfullt för er båda. Det behövde ni garanterat. Ska nog satsa på lite VAF jag också, det låter inte dumt.
Njut nu av kvällen och ha det så bra.
Kram

Helene sa...

Nu blir jag avis faktiskt!
Det där är min favvorätt och utsikten. Wow.

Kram till dig!

Bellan sa...

Vad mysigt ni ser ut att ha haft det! Bra att ni tar en VAF-helg ibland, det behöver man verkligen.

Nyfiken som jag är så undrar jag vad det är i glasburken? Nån efterrätt gissar jag, men vad? ;)

Kram på sig ♥
//Bellan

Maritha sa...

Åh vad mysigt ni hade det och det var ni väl värda :o)
Men du måste berätta VAR ni åt och VAD, ser spännande ut!!

Kloka ord som många borde se till att anamma <3

Massa kramar Maritha

Mamma Z sa...

VAF borde det vara lag på för det gynnar alla parter!
Gud så härligt ni verkar att ha haft det!

Vaffa på ni!!

Bamsekramen