fredag 16 november 2012

En sak i taget

Imorse fick jag väcka en trött tjej, men det gick bra att få iväg henne till skolan och hon var glad och nöjd. Skönt med lite helg-ledigt nu, gissar jag, trots att hon mest har pratat om måndag och skola sen hon kom hem.

 
På fm kom en kille hit och kollade på värmepumpen och nån grej är beställd och ska bytas, sen hoppas vi att den har strulat färdigt och tänker funka ett bra tag framöver.

Så en vända med dammsugaren, lite sådär akut innan det blir helg, eftersom vi inte kan dammsuga när Sandra är hemma och eftersom vi inte har hunnit det på hela veckan.

 
Och posta en bunt papper och ansökningar som var klara. Nu är det bara bilstödet kvar att posta så fort vi har fått ordning på dom pappren med, sen kan vi inte göra så mycket mer förrän vi har fått igenom det vi har sökt… (Optimisten har sagt sitt..)

En aning snurrigt i huvet är det ju med alla ansökningar och ”kom-i-håg” och det ena ska sökas där och det andra nån annanstans. Men en sak i taget så blir det säkert bra tillslut.

 
Sista timman innan Sandra kom hem blev det lite dator-slapp med kaffe och Spotify och sen var det ju bara em- och kvällsrutinerna kvar av dagen.

Sandra var trött men nöjd när hon kom hem och det hela har funkat smidigt, jag tror hon somnar närsomhelst. Fasligt vad fort den här veckan gick. Visserligen tycker jag att tiden mest bara rusar fram, men den här veckan liksom bara försvann. Förresten försvann hela hösten, när jag tänker efter. Det är ju snart är 1:a Advent!

Nu är det inte vi som är ute i god tid, om nån trodde det,
fotot är gammalt och stjärnan är inte ens vår. Men fin är den :)
 
Nåja, en sak i taget, som sagt. Och nu avslutar jag med att tacka så mycket för fina kommentarer, och frågor.

Johannes mamma undrar vad sprayen heter, som vi ska köpa till Sandra. Jag vet inte just nu, men ska försöka komma ihåg att skriva det här när den är köpt sen. Fråga annars på Apoteket för dom kan säkert ta fram den. Det är ett alternativ till Revaxör, men behöver inte sköljas bort efteråt. Jag tror t.o.m. att flaskan står bredvid Revaxören i hyllan.

A undrar om inte någon från skolan eller korttids kan tänka sig att jobba med Sandra som assistent. Jag har ju frågat dom, eftersom det skulle vara helt fantastiskt och inte behövas någon invänjning, men jag har lite svårt att tro att någon vill säga upp sig från en bra tjänst. Frågat har jag och hoppas kan man alltid :)

 
Nu önskar jag er en trevlig helg, ta hand om er lite extra i vintermörkret.

♥ Kram ♥

2 kommentarer:

Maritha sa...

Usch.....jag blir snurrig bara att läsa om alla blanketter, ogillar nåt hemskt!!!!
Hoppas ni får en lugn och fin helg <3

Kram Maritha

Annika N sa...

Hoppas ni snart får varmt i huset. Oj ! så mycket som ska fixas med alla papper..

Ha en finfin helg !!! Kram Annika