lördag 26 november 2011

Lite trötter

Morgonen igår gick bra och det verkade som om Sandra hade sovit ikapp sig under natten. Hon sa själv att hon mådde bra igen och undrade varför hon var yr i huvudet dagen innan. Nu vet jag inte om hon var yr eller bara trött, men huvudsaken att hon mådde bra igen.


Hela morgonen gick som sagt bra och Sandra var lugn och nöjd. Men precis när hon skulle gå in i taxin började underläppen puta, vilket tyder på att hon ändå var trött fortfarande. Men jag låtsades inte om nåt och hon kom iväg utan tårar.

I skolan var det skört och den skörheten satt i när damen kom hem också. Så visst var hon trött, det märktes. Men konstigt hade det väl varit annars… Skönt med lite helg och sovmorgon nu då.


Något jobb blev det inte för min del igår, men det gjorde just inte så mycket. Visst ville jag jobba, men samtidigt var det lite skönt att ta det lugnt också, och hoppas att förkylningen vill ge sig under helgen.

Göran kom med ett kuvert till mig, för jag hade namnsdag, minsann. Ja, nu brukar vi inte fira så värst, men om vi kommer ihåg så ger vi nåt till varandra på namnsdagar. Jag fick en lotto-rad, och jag har länge pratat om att jag skulle vilja ha en stående rad. För är man inte med nånstans så kan man ju aldrig ha en chans att vinna nåt, liksom. Så jag har tänkt att det skulle vara roligt att iaf ha en liten chans då…


Idag blir det däremot lite mer firande, för Göran fyller år. Sandra ska få veta det när hon vaknar och efter frukosten ska hon få slå in ett par skor och sen blir det chokladbollar i sängen. Ja, det hör till, nämligen! Ingen födelsedag utan chokladbollar och paket i sängen här inte :)

Men hon får sova ut först, eftersom hon var så trött igår. Så jag passar på att få lite egen tid med mitt kaffe och datorn en stund innan det är dags att förbereda det sista här.

Trevlig lördag på er!

♥ Kram ♥

4 kommentarer:

Bellan sa...

Hinner inte läsa utan skummar lite, tar igen det när jag kommer hem!
Tack för dina lyckönskningar på min blogg! Betyder mycket för mig <3 Kram och ha det gott!
//Bellan

Annelie L sa...

Så skönt att Sandra orkade med skolan , även om hon var lite trött och skör. Det tar hon nog igen nu när hon tog sig en liten sovmorgon ;)
Så glad hon ska bli när hon ska få gratta pappa med present och chokladbollar.
Det blir nog en bra dag idag.
Kram vännen, hälsa grattis till Göran och ge honom en extra kram <3

Mamma Z sa...

Tittar in med en liten adventskram och hopaps ni får det mysigt kring 1:a ljuset..

Patricia sa...

Åh va han myser Sune .. =)

Hoppas ni haft en bra dag med födelsedag och allt .. och att Sandras trötthet är över och din förkylning ebbat ut.

Kram kram
Patricia