söndag 27 november 2011

Bollar i sängen

Efter en välbehövlig sovmorgon klarade Sandra lördagen med födelsedagsfirande riktigt bra. Visst var hon lite skör och hade nära till gnäll, men värre än så var det inte så vi fick en lugn och bra dag med både paket och fika.

Sandra har fixat paket och tagit fram chokladbollarna.
Dax att sjunga.

Hjälpa till att öppna det nyinslagna paketet, så klart.
Ja, först berätta vad hon har slagit in... :)

Sen prova pappas nya, snygga skor.

Sandra och Göran hann ut en liten stund efter maten och efter fikat blev det lite datorjobb med en hel del att skriva för Sandra.


Ja, chokladbollar blev väl inte jättebra… Där får jag se till att ordna med ett foto innan nästa födelsedag. Men det är Sandras humor, så hon skrattade gott åt bilderna som kom upp :)

Nästa gång kommer den här bilden när Sandra skriver
CHOKLADBOLLAR :)

Ja, det var väl vad som hände igår, förutom dom vanliga lördagsbestyren, och det räckte ju gott och väl, särskilt med tanke på att Sandra fortfarande var trött efter tandläkarbesöket i veckan.

Men i jämförelse med för några år sen så har vi gjort väldigt mycket. Då hade vi fått flytta födelsedagen till en annan dag, någon vecka då vi inte hade nånting annat utöver vanlig vardag.

Förresten räckte det med jul för Sandra på den tiden. Den oron började redan efter det att hon hade fyllt år i oktober… Men det har ju blivit jättemycket bättre nu och förra året var hon inte sjuk en enda gång på hela december! Jo, hon åkte på nån förkylning, men ingen stressjuka.

Tack vare att vi inte hade nån jul alls hemma förrän det var julafton, och så blir det i år med. Inte ens en adventsljusstake i fönstret! Trist kan tyckas, och visst saknar jag det, men en lugn jul uppväger ju.

Just ja… till er andra då… Trevlig 1:a Advent!

♥ Kram ♥

2 kommentarer:

Patricia sa...

Hi hi .. bra att få hjälp med paket öppnandet .. ; )

Jag tycker Sandra var fyndig med chokladbolls-bilderna .. =)

Här har det som sagt inte heller kommit upp några adventsstakar .. även om det nu är tänkt att det ska göras, men som sagt inte så viktigt för mig så det blir när det blir .. =)

Ha en bra dag trots sovmorronen!
Kram Patricia

Maritha sa...

Läser ikapp lite här.......

Det var nog bra att du inte jobbade utan får bli ordentligt frisk först!
Så bra att du fick din Lottorad så om du vinner kan du resa massor på dina lediga dagar, t.ex till Boden <3

Så bra att Göran fick hjälp med paketet, kan vara svårt sån ju!

Skönt att ni haft en lugn och fin helg och du ........det är ju viktigast att Sandra får en lugn jul, prydnader i fönstret ser du nog hos grannen :o)

Hoppas ni haft en fin söndag!

Kramen Maritha