lördag 12 november 2011

Bloggtorka?

Jahaja, jag vet inte om jag har tappat lusten till bloggandet eller om det bara är tillfälligt. Jag har inte ro att varken läsa eller skriva och det i sin tur gör väl att andra tappar intresset för att läsa här. Men jag får se om lusten återvänder så småningom eller om jag har bloggat klart. Det visar sig. Det är ju ingen idé att skriva om lusten inte finns för då blir det nog inget bra.


Hursomhelst så är allt bra här. Göran och Sandra tycks ha sluppit mina baciller, och det tackar vi ju för. Själv mår jag mycket bättre nu och är nog snart helt frisk igen. Hostan på nätterna var värst när Sandra var på korttids, och det var ju tur det, så slapp hon bli störd :)

Det har ju inte hänt så mycket här när man mest har varit sjuk och kanske är det därför jag inte har så stor blogglust. Vi har inget planerat i helgen heller men på måndag händer det äntligen nåt.

Nåt som vi har väntat läääänge på. Men jag vågar väl inte riktigt tro på det förrän jag ser det. Dom ska komma från Hab med Sandras datahjälpmedel! Det ni :) Det ska bli kul att börja jobba med det sen. Meningen är att Sandra, iaf på helgerna, ska kunna ”skriva” lite vad hon har gjort och skicka med till skolan.

Sen har jag nog lite att berätta för er, om hur det fungerar, gissar jag. Spännande och roligt ska det bli hursomhelst.


Jag vet att några av mina vänner väntar på ”Halv åtta hos oss” och det kommer. När vi är ikapp med allt och har orken, för det har varit nånting hela tiden tycker jag, och har det inte varit nåt så är det nåt annat som man måste passa på med.

Kommande korttids-ledighet lär ju gå åt till dataprogrammet, för det måste vara färdigt att använda när Sandra ska prova det. Då måste jag ha allt förberett och själv ha lärt mig hur det fungerar. Så ska det läggas in bilder också, och det har jag ingen aning om hur man gör, men det ska dom väl visa mig på måndag.


Sen måste det städas lite i vanlig ordning. Och handlas. Och på onsdag ska jag iväg med husbilen och roa mig så då får Göran ta emot Sandra och ansvara för hela ruljangsen fram till torsdag förmiddag sisådär, när jag troligtvis kommer hem igen.

Jag ska på personalfest genom assistansbolaget och den här gången gick det inte att ordna med korttids så då får vi dela på oss. Att Göran skulle jobba och jag festa var ju givet och inget svårt val alls, det är ju jag som lägger schemat här hemma ;)

Närå, vi turas om när vi måste dela oss. Men oftast tycker Göran att han lika gärna kan vara hemma för han vet hur gärna jag vill roa mig. Så Göran gör andra saker, som att åka iväg med husbilen på minisemester då och då, t.ex.


Sedärja, jag lyckades få ihop ett inlägg iaf. Ha nu en skön helg!

♥ Kram ♥

5 kommentarer:

Maritha sa...

Upplever att det är lite stiltje lite överallt i cybervärlden just nu men jag försöker prioritera att läsa goda vänner bloggar :-))

Vad kul att du piggnat till och ska festa loss lite så jag önskar dig en trevlig fest!

Lördagskramar Maritha

Annika N sa...

Vad bra att Sandra äntligen ska få sitt data hjälpmedel så länge som ni väntat. Kul att få komma ut och svira lite :-) Ha så kul !!! Kram Annika

Patricia sa...

Mitt bloggande har ju med gått i vågor, det gör det hos många tycker jag, så det blir ju som det blir och man ska ju blogga för att man tycker det är roligt .. =)

Ser fram emot att höra om datorn, hoppas allt fungerar smidigt och att ni snabbt kommer in i hur allt fungerar .. =)

Kram Patricia

Anonym sa...

Har du bloggtorka kan du kolla in:

http://www.bloggtorka.se
Använder det hela tiden!

mariellejohnsson sa...

Jag vill bara säga att jag får så himla mycket inspiration från ditt bloggande. I mitt jobb och i min kontakt med barnen. Och jag tycker att din vardagsblogg är helt underbar. So please.... <3
Många kramar!