lördag 19 november 2011

Lite om det ena och det andra

Jag känner mig inte riktigt i form, måste jag säga. Så jag tar det ganska lugnt men allt annat flyter på bra och jag är inte värre än jag orkar hänga med i vardagen. Bara lite småfebrig och halvseg men det finns ju Alvedon, hostmedicin och nässpray som bra hjälp mot det.


Vi ska testa datorn i helgen så jag lär väl återkomma sen, och berätta hur det gick. En på skolan har lovat hjälpa mig per telefon framöver, när Sandra inte är hemma, så jag får ordning på fotona i programmet, men till dess får vi nöja oss med att det kommer symboler när Sandra skriver.

Om ni missade inlägget där jag visar datahjälpmedlet så kan ni klicka HÄR och programmet som Sandra ska skriva i heter SymWriter. Det är så många namn hit och dit att jag blandar ihop vad som är vad.

Hursomhelst ska det bli spännande att se hur det kommer funka och om det blir så bra som vi tror att det ska bli. Återkommer, som sagt.

Så mycket mer har jag inte att komma med för tillfället. Nästa vecka har vi en lugn korttidsperiod utan något inbokat, förutom ett frissabesök, och det känns skönt nu när man inte är på topp.


På onsdag ska jag jobba ett par timmar på eftermiddagen, och till dess hoppas jag att jag mår bra. Annars går det säkert bra ändå, eftersom det inte är en hel dag.

Jag fick veta att fåglarna i förra inlägget heter Sidensvans. Tack för det! Dom är fina, tycker jag. Och vääääldigt många… Dom verkar gilla bären vi har i en buske här, och Sune gillar att spana i fönstret, förstås :)


Så avslutar jag med en fin tavla som jag fick av min fina vän Birgitta.


Hon har målat av det här fotot.


Det hittade hon på min fotosida, Amatörfotografen, på Facebook. Gå gärna in och gilla den sidan, det skulle jag gilla :) Fotot ska jag beställa en förstoring av och sen ska både det och den fina tavlan ramas in och hängas upp. Tack Birgitta! ♥

Nu önskar jag mina läsare en skön helg!

♥ Kram ♥

4 kommentarer:

Photo by Maria sa...

Åh vad tråkigt att du inte är på topp.. Hoppas du snart är helt frisk igen..

Birgitta är så duktig på att måla.. Den är jättefin..

Kram Mia

8ellan sa...

Fick en liten stund över så har läst ikapp litte. Kul att du kom iväg på festen och att det funkade på hemmaplan. Kram på dig! //Bellan

Maritha sa...

Vad skönt att det är lugnt så du kan kurera dig!

Önska er en skön söndag :o)

Kram Maritha

mariellejohnsson sa...

Men oj vad fint hon målar, hon Birgitta! Jättefint!
Kram!