onsdag 11 augusti 2010

Seg dag


Sandra och Göran gick ut en stund på fm igår, medan jag fixade lite här inne. Ja, mat och förbereda resten av dagen och så. Efter dagens måsten, medicin- och badrutiner och sånt, så hände inte så särskilt mycket mer.

Men Sandra var rätt nöjd med att ha en lugn dag och film roade henne en hel del under em. Det var skönt så jag lät det vara så. Annars längtar hon mest till skolstarten och vet att den närmar sig.

Hon frågar mycket efter matsedeln och den brukar komma i brevlådan några dagar innan skolan börjar. Men än så länge har hon nöjt sig med att den inte har kommit än så vi inte vet vilken mat det ska bli. Eller riktigt nöjd med svaret är hon ju inte, eftersom hon fortsätter att fråga. Men hon är inte orolig över det iaf.

En lärare brukar också ringa några dagar innan skolstarten, och meddela ev förändringar i schemat. Men till dess har vi satt upp efter det schema som gällde i våras. För det är mycket bättre att ge Sandra ett svar och sen ändra om det behövs, när man vet hur det blir, än att säga att vi inte vet än.

Nu blir det en liten paus här i bloggen ett par dagar, men jag återkommer. Troligtvis på fredag.

Ha det fint så länge!


6 kommentarer:

jeannette sa...

Härligt
Att läsa i din blogg attdet är bra och vardagen kommer snart till er med. Katten ha lugnat ner sig eller ?? det brukar dom göra när dom blir äldre. Min vardag har börjat och träningen likaså och vad säger jag om det ;( Vill ha mer värme och sol då blir jag glad :) kramar i massor

Annelie sa...

Hej svejs.. hoppas att ni har det urmysigt på er lilla utflykt.. :o))

Denna staty står på gågatan i vår stad Trelleborg.

Goa bilder på er söta kisse, katter är såå härliga. De kan verkligen konsten att njuta.. :o)

Ha det allra bäst.. // Kramar om Annelie

Okki sa...

Hoppas ni får skapligt väder i alla fall.
Nu närmar sig skolstarten med stormsteg ;)
Kram Okki

Anonym sa...

Må så fint och hoppas ni har tur med vädret.

Kram !!! Annika

Photo by Maria sa...

Hoppas ni har det bra nu så ses vi via blogg på fredag :-)

Kram Mia

Maritha sa...

Hoppas ni får en fin utflykt!

Kram Maritha