måndag 22 februari 2016

Mellan två helger

Så var det äntligen strax helg för Göran och mig. Inte för att det var länge sen vi hade helg sist, veckan har gått jättefort, men vi har inte riktigt hunnit njuta av ledigheterna på ett tag. Det tänkte vi göra nu. Iallafall mellan varven, för vi har en hel del att hinna också.

Jag börjar med att jobba ett par timmar extra, men sen är vi lediga ända till onsdag eftermiddag. Lite ärenden, inköp och fixande står på schemat – och champagne!


Vi köpte champagne samtidigt som vi köpte husvagnen, och har sen dess tänkt skåla för den lösningen. Men det har kommit annat i vägen mest hela tiden. Förkylningar och förseningar t.ex. Men nu så! :)

Lite tandvärk har legat på lur ett tag, men jag ignorerar den några dagar till och hoppas att den går över av sig själv. För nu har jag ingen lust att skjuta upp vår skål fler veckor.

Sandras helg har gått bra, även om hon mest längtar till vardagen och tycker att helger är onödiga. Hon har vilat upp sig bra och är nog redo för en jobbarvecka nu, men avslutade helgen med ett utbrott vid läggdags igår.

Det var allt jag hade att komma med idag, men det blir säkert mer inom kort. Ha en fin vecka!

.

2 kommentarer:

Annelie L sa...

Ha en underbar helg ❤️

Anonym sa...

Hej, jag har ett par frågor som kom upp när jag läste inlägget om husvagnen. Hoppas det är ok att jag undrar:) Jo, hur kommer det sig att ni ville flytta henne till en annan kommun? Vet ni säkert att det skulle bli bättre där, eller skulle det vara en "chansning"?

Tänkte på det där med förhandsbesked, jag kan ju på sätt o vis förstå kommunen, för som kommun ser man ju på det ekonomiska, och en person som aldrig kommer kunna bidra till sin egen försörjning är ju ingen dröminvånare direkt (det låter kanske hårt, men jag gissar på att ni redan förstått hur det är) Men vore det helt otänkbart att ni som familj flyttar dit och sen tar det därifrån? då kan de ju knappast neka. Isf behövs ju inget förhandsbesked/ingen har med att göra att Sandra flyttar dit eftersom hon gör det som en del av ert hushåll. Önskar er hur som helst all lycka till!